Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeni
Povratak na članak

Muž i žena planirali teroristički napad u Londonu, otkrila ih poruka na Twitteru

U kući su pronađeni materijali za sastavljanje bombe koja je "trebala" biti gotova već za nekoliko dana, a par je uhićen

Komentari 8

DU
Deleted user
09:33 24.11.2015.

Zašto novinari uopće idu objavljivati ovakve članke? Drugi puta netko će biti pametniji pa će samo šutjeti a ovako ima više tuljana koji se vole hvaliti pa ih se lakše uhvati. Tako da mislim da bi novinari trebali ozbiljno promisliti prije nego napišu ovakav tekst ili oni koji su im dali informacije treba kazniti.

VL
ZA
zagabria1
09:19 24.11.2015.

Nekako mi je sve ovo prozirno. Pazi čovjek je na Tviteru javno objavio koje će ciljeve napasti, i to još pod svojim pravim imenom. WTF? Englezi su poznati po izmišljanju velikih laži npr da Sadam ima oružje za masovno uništenje.je. Ko bi im više vjerovao šta je istina šta nije. A i ovi bombaši su čudni, ko da živi za to da se raznese.

VL
Avatar navijač
navijač
09:37 24.11.2015.

Ako se mene pita šteta što nisu uspjeli.

VL
MO
mobitel20
09:10 24.11.2015.

A ovo su izbjeglice iz ratom razorenim podrucja,koji su se samo sklonili od rata u svom prirodnom civilizacijskom okruzenju...Kao nase izbjeglice 90-tih ?! Zar ne, multikulturasi ?

VL
RI
Riječanka
09:22 24.11.2015.

U zadnje vrijeme "šteka" mi internet, da li to ima neke veze s ovim događajima?

VL
MA
maddog
19:28 24.11.2015.

zamotajte ga u tu bombu sto je pravio i fino ga na livadu neku siroku i nek je aktivira dok zenu za ruku drzi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.