Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će zadržan

Muškarcu iz BiH 30 dana pritvora jer je maloljetnicu držao u ropstvu

\'gradska......zagreb...15.09.2004 narkomanka snimio robert anic    zene depresija\'
Robert Anić/Pixsell
24.02.2011.
u 15:24

Osumnjičeni 32-godišnjak na sudu je porekao da je lažima namamio djevojku u Zadar, a zanijekao je i silovanje.

Istražni sudac Županijskog suda u Zadru Ante Anić odredio je 30-dnevni pritvor  32-godišnjaku iz BiH koji je osumnjičen da je u iznajmljenoj kući u Zadru u ropstvu držao 17-godišnjakinju iz Bihaća. Istražni nam je sudac rekao da je osumnjičeni porekao optužbu da je maloljetnicu u Zadar namamio lažnim obećanjima te je prisiljavao na seksualni odnos, težak rad i da ju je držao u ropstvu.

Na zadarskom nam je sudu potvrđeno i da je maloljetnica ostala pri svom iskazu.

>>Zadar: Maloljetnicu iz BiH držao u ropstvu i silovao je

Podsjetimo, policija je 32-godišnjaka uhitila jer je 17-godišnjakinja iskoristila trenutak kad ga nije bilo u kući te sve prijavila svojoj majci.

Vlasnica kuće u kojoj su posljednjih 20-ak dana boravili osumnjičeni i maloljetnica rekla nam je da nikad nije čula, a ni primijetila nasilništvo nad djevojkom. 

Komentara 1

HI
Hierro
16:21 24.02.2011.

Bosanac i bosanka, a kaj drugo očekivati?? I nju i njega strpan u lance u kazamatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije