Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li vam poznato?
Povratak na članak

Muškarci otkrili: S ovih 5 stvari ne bismo se mogli nositi da smo žene

Učestalost dobacivanja tzv. komplimenata ženama na ulici stvarno prelazi granice. Zapravo nijednoj ženi to nije ugodno čuti već takve osobe smatra primitivnima

Komentari 2

DU
Deleted user
07:24 26.02.2017.

Jesenti milu bigulicu, pa to je ključ rješenja. Sad smo spoznali zašto je uvedena rodna ideologija - da sirote žene mogu, kag god požele, same sebe proglasiti muškarcima i tako izbjeći sve te nedaće. A mi zatucanci mislili da jee riječ o teoriji urote. Kako je svijet u biti jednostavan, ali mi to ne kužimo!

VL
Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
14:58 28.02.2017.

Molim "autora" da navede koji je to porez koji je veći za ženski nego za muški deodorant?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.