Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerala u slavlju

Muškarca koji ju je tužio na sudu ljubila i zgrabila za genitalije

međunožje
Boris Ščitar/VLM
03.10.2012.
u 19:30

Bio je to znak pomirenja. Presretna što sam oslobođena, bila sam mu voljna oprostiti pa sam ga poljubila. Nisam ga ni za što uhvatila, ruka mi je slučajno skliznula, tvrdi tužena žena

Susjed i susjeda uzajamno su se tužili za uvredu. Sudac ih je oboje oslobodio. Kada je čula oslobađajuću presudu, ona se zaletjela i nasred sudnice zgrabila i poljubila svog tužitelja. Ruka joj je skliznula prema njegovim genitalijama. Zbog toga su opet završili na sudu.

Mrki pogledi u sudnici

U tužbi za uvredu Osječanin Z. V. (39) naveo je kako ga je 56-godišnja žena poljubila u obraz i pred svima uhvatila za genitalije. Izazvalo je to kod njega, objasnio je, nelagodu i sram. Uvrijeđen, odlučio je pravdu potražiti na Općinskom sudu u Osijeku. Mrki pogledi sreli su im se jučer u sudnici na pokušaju mirenja.

– Ne! – odgovorio je Z. V. na pitanje pristaje li na mirenje. Sudac je potom pitao želi li još jednom razmisliti. – Definitivno ne! – odrezao je.

– Neka uđe u zapisnik da mirenje nije uspjelo zbog njega! – nadovezala se tužena žena.

Pravnica je po struci pa će samu sebe braniti. Muškarac je, pak, na sud stigao u društvu iskusnog odvjetnika. Traži oko 10.000 kuna nadoknade.

Na klupi za svjedoke tako će uskoro završiti sutkinja, daktilografkinja i odvjetnici koji su sudjelovali u njihovu prvom sporu. Žena odbija sve optužbe.

– Presretna što sam oslobođena, bila sam mu voljna oprostiti pa sam ga poljubila. Nije se tome protivio, prihvatio je zagrljaj. I nisam ga ni za što uhvatila, nego mi je ruka u tom zanosu i dragosti slučajno pala niz njegove hlače – ustvrdila nam je ona nakon rasprave.

Štoviše, cijelu je spornu scenu iz sudnice zorno demonstrirala na autorici ovog teksta.

– Ako sam ga stvarno zgrabila za genitalije, zašto nije odmah reagirao i tražio da se to unese u zapisnik? Koliko ima ljudi gladnih kruha, a sud se opterećuje ovakvim glupostima! – ističe ona tvrdeći da je žrtva šikaniranja.

Susjed nije želio ništa komentirati.

Sve zbog vešeraja u zgradi

Cijela je zbrka počela zbog neriješenih imovinskih odnosa oko vešeraja u njihovoj zgradi. Napetosti su kulminirale lani na sastanku u Zavodu za stanovanje. To ih je i dovelo do prve tužbe. Z. V. je naveo da ga je susjeda nazvala majmunom.

– Pitala me zašto nisam poveo i sina Timmyja. A to je pas – izjavio je tada. 

– On je rekao da sam bolesna osoba i da zato ne mogu biti predstavnica stanara, da to mogu biti svi osim mene i supruga – odgovorila je ona u protutužbi. Sud smatra da se nije radilo o ciljanom vrijeđanju, nego je na “sastanku nastao kaos”.

Komentara 6

DU
Deleted user
19:43 03.10.2012.

Dobro da to sada znamo!

PK
PODLOŽAN KORUPCIJI
07:38 04.10.2012.

Ovdje je riječ o klasičnom silovanju. "Zahvaljujući radu" militantno feminističkih udruga u prijedlogu je novi zakon po kojem će biti moguće silovanje bez spolnog kontakta. Poznate mrziteljice muškaraca nastoje prikazati muškarce u Hrvatskoj kao univerzalne zlostavljače, ali evo kao što vidimo i žene siluju.

Avatar mate112
mate112
09:07 04.10.2012.

gospodin i gospođa smith

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije