Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta 36 tisuća kuna

Muškarac i žena ukrali 2,5 tona bresaka

Voće
Marko Lukunić
28.06.2013.
u 13:51

Policija ih je uhitila nakon što su u četiri navrata provalili u ograđeni voćnjak i ukrali breskve

Gotovo dvije i pol tone bresaka sa 120 stabala nabrali su muškarac (44) i žena (44) iz Karlovca u samo četiri dana, ali ne sa svoga nego s tuđeg voćnjaka, u vlasništvu M. D. G. (46) u blizini Velike Gorice. Policija ih je uhitila nakon što su u četiri navrata provalili u ograđeni voćnjak, nabrali breskve, ukrcali ih u kombi Peugeot boxer i još jedan automobil, nakon čega bi se odvezli u nepoznatom smjeru.

Ukupna nastala šteta iznosi 36.000 kuna, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

>>Pala banda: U pljačkama banaka i pošta ukrali više od 3 mil. kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije