Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spustili ga

Muškarac s vrha zagrebačke katedrale bacao odjeću i tenisice

katedrala (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
20.05.2012.
u 23:45

Nakon višesatne drame na zagrebačkoj katedrali specijalci i hitna pomoć uspješno su spustili nepoznatog muškarca koji se bio popeo na toranj.

Nakon višesatne drame na zagrebačkoj katedrali specijalci i hitna pomoć uspješno su spustili nepoznatog muškarca koji se bio popeo na toranj.

"Na vrh desnog tornja zagrebačke katedrale u nedjelju kasno navečer popeo se nepoznati muškarac koji odbija sići", javila je bila PU zagrebačka u 22.45 sati u nedjelju navečer.

S muškarcem su satima pokušavali uspostaviti komunikaciju. Policija je bila ogradila prostor, stigla je i hitna pomoć, a oko katedrale se okupilo i nekoliko ljudi, uglavnom mlađih. Oko 0.25 sati stigla je i specijalna policija u punoj opremi.

Kako su nam otkrili očevici, muškarac je u jednom trenutku vikao da mu zovu inspektora po imenu Čolić ili Čavić. Oko 0.30 sati s vrha tornja bacio je tenisice, majicu i jaknu s nekom porukom.

Kako ni tada nije htio sići sam, specijalci su se i sami popeli na katedralu te nakon nekog vremena uspjeli ga ipak spustiti na sigurno. Vozilom hitne pomoći prevezen je u bolnicu.  



Ključne riječi

Komentara 8

SN
snovakor
07:55 21.05.2012.

hahahaha...koje stranke ?? tu su bili neki Izbori ???

ZE
.zeitgeist.
11:34 21.05.2012.

Svršiiiiit ćuuuuu s vrha katedrale bacat ću banane!

Avatar Bjeda
Bjeda
07:37 21.05.2012.

Dobro da je sve zavrsilo bez zrtava...vjerovatno nije izdrzao presing na izborima stranke....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije