Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Muškarac u Zagrebu nagovarao djevojčicu (10) da uđe s njim u auto: 'Prenesite klincima da paze'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
01.02.2022.
u 22:54

- U MUP-u su nam rekli da je ovo drugi slučaj na istu priču u zadnjih 10 dana na području Zagreba - navela je majka 10-godišnjakinje

Nepoznati muškarac pokušao je u Zagrebu danas oko 12 sati nagovoriti 10-godišnjakinju da uđe s njim u automobil tvrdeći da ga je po nju poslala njezina majka. Djevojčica na to nije reagirala, a njezina je majka na Facebooku podijelila što se dogodilo. 

- Kad se moja 10-godišnja kćer vraćala kući iz škole, na cesti se pored nje zaustavilo crno auto. Muškarac joj je rekao da ga je poslala njena mama da ju pokupi. Srećom pa je moja cura samo nastavila hodati. Javila sam školi i sad će policija doći do nas. Prenesite svojim klincima da paze. Policajci sad po kvartu traže kamere. U MUP-u su nam rekli da je ovo drugi slučaj na istu priču u zadnjih 10 dana na području Zagreba. Frajer je smeđe/plave kose u crnoj jakni, mlađi - navela je u Facebook grupi "Za bolje sutra - za Borovje!".

Zagrebačka policija je za Dnevnik.hr potvrdila da je zaprimila dojavu oko 12:40 sati o "komunikaciji nepoznatog muškarca i djeteta". O detaljima nisu mogli govoriti jer je istraga u tijeku te se okolnosti događaja utvrđuju. 

VIDEO Misteriozna Slovakinja s Krka progovorila o nestanku, tvrdi da je bila oteta: 'Zvonili su u ponoć'

Ključne riječi

Komentara 22

PO
poluprovokator
23:39 01.02.2022.

"...na cesti se pored nje zaustavilo crno auto." Ovaj auto. Muški rod.

PD
plavi-devet
01:14 02.02.2022.

Pedofili su naprosto bolesnici, greska Majke Prirode, i oni sa svojim nagonima koji su njima prirodni, koji su dio njih, ne mogu biti drukciji. Jedino rjesenje je izolacija iz drustva. Bilo zatvorom bilo pogubljenjem.

TO
Tomec
23:16 01.02.2022.

Prenesite vi njemu da se pazi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije