Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Muškarac iz Soljana poginuo u sudaru dva automobila

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
08.09.2013.
u 11:34

Do prometne nesreće je došlo tako što je 49–godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom marke VW Passat, prešla na suprotni prometni trak

Jedna osoba je smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, oko 13 sati, na cesti između Soljana i Drenovaca u županjskoj Posavini. Iz policije navode da je smrtno stradao 46-godišnjak iz Soljana dok je 49-godišnjakinja, također iz Soljana, lakše ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo tako što je 49–godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom marke VW Passat, prešla na suprotni prometni trak pri čemu je došlo do udara u vozilo koje se kretalo iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao 46-godišnjak iz Soljana.

>> Vozač motocikla poginuo u sudaru s autom u Zlatar Bistrici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije