Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoubojstvo?

Muškarac poginuo u pucnjavi u rezidenciji švedskog premijera

švedska, očevid (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/3
09.11.2012.
u 15:27

Sumnja se da je poginuli ili počinio samoubojstvo ili stradao u nesretnom slučaju

Muškarac je poginuo u pucnjavi u rezidenciji švedskog premijera Fredrika Reinfeldta. Sumnja se da je poginuli ili počinio samoubojstvo ili stradao u nesretnom slučaju.

Policija je kazala Reutersu da švedski premijer i njegova obitelj ni u jednom trenutku nisu bili u opasnosti. 

– Nema znakova koji upućuju na to da je riječ o zločinu. Istražujemo slučaj ili kao samoubojstvo ili nesreću na radu – kazao je glasnogovornik policije Towe Hagg.

Mediji pišu da je muškarac podlegao prostrijelnim ranama. Poginuli muškarac nije bio dio osobne zaštite premijera Reinfeldta, ali je imao slobodan pristup zgradi. Drugi izvor rekao je da je muškarac bio zaštitar koji je radio u rezidenciji.

Premijer Reinfeldt nije bio u kući kada se dogodio incident, piše Local.

>>VIDEO Najveći švedski masovni ubojica zapravo je patološki lažac

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
22:57 09.11.2012.

"Samoubistvo" s nekoliko prostrijelnih rana po razlicitim dijelovima tijela. Potom se "zastihal" nozem dva tri puta u leda i onda bacio pod kamion pa prosao ispod kamiona napred i nazad dva tri puta. :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije