Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNI KRAJ LJUBAVNE VEZE

Muškarac godinama ucjenjivao svoju udanu ljubavnicu, izvukao gotovo 56 tisuća eura

German police conduct raids in Saxony over 'anti-vaxxer murder plot'
MATTHIAS RIETSCHEL/REUTERS
10.01.2022.
u 14:04

U optužnici se navodi da su osumnjičeni i njegova navodna žrtva upoznali su se u ljeto 2017. godine u hotelu u blizini Regensburga, gdje je udana žena bila direktorica.

Ljubavne veze u kojima jedna osoba je u braku rijetko kad dobro završe, ali još je rijeđe da na kraju iste se završi na sudu zbog ucjene. 

Muškarac (32) je osumnjičen da je od svoje ljubavnice iznudio gotovo 56.000 eura, a o tome će odgovarati pred Zemaljskim sudom u Regensburgu u Njemačkoj. Državno odvjetništvo tereti ga za posebno tešku pljačku iznudom, piše Fenix-magazin.

U optužnici se navodi da su osumnjičeni i njegova navodna žrtva upoznali su se u ljeto 2017. godine u hotelu u blizini Regensburga, gdje je udana žena bila direktorica. Stoji i to da su njih dvoje stupili u vezu i da je žena dobrovoljno dala muškarcu novac za pokretanje posla.

Međutim, u razdoblju između ožujka 2018. i veljače 2020. muškarac je navodno više puta tražio novac i pritom prijetio da će inače dati obitelji svoje ljubavnice snimke seksa i erotske fotografije. Sumnja se kako je iznudio gotovo 56 000 eura. Očekuje se da bi presuda mogla biti izrečena 27. siječnja. 

VIDEO: Plenković o nestalom Mateju Perišu: Naši predstavnici policije na putu su za Beograd.

Komentara 2

Avatar Cohen
Cohen
15:30 10.01.2022.

@sisavac: "njen muški ekvivalent" je žigolo. Stariji pojam i termin od termina sponzoruša. Zašto žene dozvole da se seks s ljubavnikom snima? :Znaju ispast veliki skandali..

HO
homofob
03:28 11.01.2022.

Ispod clanka, slucajuno ili ne, na portalu, fotografija nekog bucmastog tipa - izgleda prilicno anemicno. Mozete li tog anemicnog zamisliti kao “ljubavnika” koji izrabljuje ljubavnicu za pare pa ju onda ucjenjuje nekim pticama sto se glasaju: pup, pup? Gadi mii se kako svajsa lijepu nasu “curu” i nitko da ispljuska pedofila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije