Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovar

Muškarac (57) izgorio u požaru u vlastitom voćnjaku

'za unu.....05.08.2007....dubrovnik pozar u platu snimio zvonimir pandza'
'
17.08.2012.
u 21:02

Živko V. je gaseći vatru preminuo te izgorio u dijelu požarišta gdje je vatra bila najveća

Živko V. (57) smrtno je stradao u požaru svoga voćnjaka u mjestu Donji Borki u općini Sirač nedaleko od Bjelovara koji je danas oko 15.15 sati ondje buknuo.

Policija je izvijestila kako je požar izazvala ljudska radnja pod za sada neutvrđenim okolnostima, a vatrenu stihiju u kojoj je izgorjelo oko jedan hektar trave pokušao je ugasiti 57-godišnji Živko.

Nažalost, muškarac je gaseći vatru preminuo te izgorio u dijelu požarišta gdje je vatra bila najveća. Njegovo tijelo prevezeno je u Opću bolnicu Bjelovar gdje će biti napravljena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Ključne riječi

Komentara 3

JS
ja sam gladan
22:33 17.08.2012.

Požar u voćnjaku. Kaj je ovaj Živko sad palio. Možda je # vežbao#.

JO
jožek2
07:25 18.08.2012.

ladaniva - Živko je pokušavao ugasiti požar, i tu je nažalost izgubio život. Mislim da u ovoj nesreći i tuzi za njegovu obitelj nije primjereno pisati psine i vrjeđati ga!

VE
velikazmija
20:15 19.08.2012.

ako sam skužio potpalio je pa išao gasiti -- da nije nesuđeni komandir za neku gasiteljsku postavu ovi sada smijenjuju komandire ili kako se zovu --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije