Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kažnjen s 7500 kuna

Muškarac (47) u Mlinima vozio s čak 4,25 promila u krvi!

\'ALKOTEST-DRAGER\'
Zoran Grizelj/VLM
23.09.2013.
u 10:30

Vozač je doveden u prostorije policije, a potom je doveden na Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 7500 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja vozilima ''B“ kategorije u trajanju od 18 mjeseci.

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 14 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba smrtno stradala, jedna je teže, a pet ih je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici poduzeli su 628 represivnih mjera od čega 275 zbog prekoračenja brzine i 14 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 25 vozača i šest vozila. Najveća izmjerena koncentracija alkohola od 4,25 g/kg izmjerena je u četvrtak, 19. rujna u popodnevnim satima, kod 46-godišnjaka koji je zaustavljen u Mlinima, Župa dubrovačka. Vozač je doveden u prostorije policije, a potom je uz optužni prijedlog zbog počinjenog prometnog prekršaja doveden na Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 7500 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja vozilima \'\'B“ kategorije u trajanju od 18 mjeseci.

>>Kod Dubrovnika motociklist (21) sletio s ceste i poginuo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije