Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljena i 21-godišnjakinja

Muškarac (41) oduzeo pištolj šibenskom policajcu i zapucao. Uhićen je

Šibenik: U ranim jutarnjim satima došlo je do pucnjave na Baldekinu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
04.01.2024.
u 10:43

Protiv 41-godišnjaka bit će podnesen optužni prijedlog poradi počinjenja prekršaja iz čl.17. Zakona o  prekršajima protiv javnog reda i mira

Šibenska policija dovršila je istragu slučaja pucnjave u srijedu ujutro u naselju Baldekin. - Policijski službenici Službe kriminalističke policije su dovršili kriminalističko istraživanje nad 41- godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i kaznenog djela prisila prema službenoj osobi.

Jučer, 3. siječnja oko 4 sata na području Šibenika, policijski službenici su postupali po dojavi da je muškarac tjelesno napao žensku osobu. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su zatekli 41- godišnjaka i 21- godišnjakinju i utvrđivali činjenično stanje.
Tijekom postupanja policijskih službenika, 41- godišnjak je pružao aktivan otpor, kojom prilikom je uzeo službeni pištolj iz futrole policijskog službenika te nekontrolirano ispalio dva hitca, kojom radnjom nije nastupila posljedica.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, policijskom službeniku te kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Protiv 21- godišnjakinje bit će podnesen optužni prijedlog poradi počinjenja prekršaja iz čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Protiv 41-godišnjaka bit će podnesen optužni prijedlog poradi počinjenja prekršaja iz čl.17. Zakona o  prekršajima protiv javnog reda i mira.

Osumnjičeni 41-godišnjak je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakla je Sanja Baljkas glasnogovornica šibenske policije.

VIDEO Bacio opušak kroz prozor Mercedesa pa osuđen

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije