Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija provjerava dojave

MUP o klaunovima: Građani, prijavite ako vas se na bilo koji način plaši

Klaun
Foto: Thinkstock
1/5
20.10.2016.
u 13:47

"Zbog pojačanog interesa javnosti za pojavu klaunova koji na ulicama plaše građane, obavještavamo građane da policijski službenici provjeravaju svaku zaprimljenu dojavu", izvijestili su iz MUP-a.

Ministarstvo unutarnjih poslova priopćenjem se oglasilo o pojavi klaunova na hrvatskim ulicama. 

"Zbog pojačanog interesa javnosti za pojavu klaunova koji na ulicama plaše građane, obavještavamo građane da policijski službenici provjeravaju svaku zaprimljenu dojavu. Izvršenim provjerama utvrdili smo da su za sada evidentirane dvije takve dojave i to u PU osječko-baranjskoj", napisali su iz MUP-a. 

Policajci, nakon izlaska na teren, nisu mogli potvrditi istinitost dojava, ističu iz MUP-a. U drugim dijelovima Hrvatske policija nije dobila nikakve dojave o pojavi klaunova. 

"Ukoliko građani raspolažu saznanjima o navedenim događajima ili sami budu u situaciji da ih se na bilo koji način straši, u svakom slučaju mogu i trebaju o tome izvijestiti policiju pozivom na broj 192. O svakoj takvoj dojavi policija će neodložno postupiti i ovisno o utvrđenom činjeničnom stanju poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti", zaključuju iz MUP-a.

>>Strašni klaunovi i u Petrinji?

>>Djeca tvrde da ih plaše i spopadaju jezivi klaunovi po ulicama

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar crikva
crikva
14:19 20.10.2016.

Sabor je pun klaunova ubojica koji strase djecu.

FA
fakin2012
14:04 20.10.2016.

najviše se plašim romskog kralja Bandića :-) koji poput klauna leti po cijelom gradu i obećava žičaru do kraja 2005. godine, spalionicu smeća do 2011. godine i ... dođi vamo da ti čika da bonbona :-)

FI
Fisherman
14:13 20.10.2016.

Jedva cekam da koji iskoci pred mene,pa da ga napunim olovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije