Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demanti

MUP: Nije točno da je Mario Bertina kum ministra R. Ostojića

'bertina'
''
22.10.2012.
u 16:27

U naslovu piše da je načelnik PNUSKOK-a Mario Bertina kum ministra Ranka Ostojića, a to nije točno, poručili su iz MUP-a

Iz Ministarstva unutarnjih poslova demantirali su tekst objavljen u Večernjem listu pod naslovom "Ostojićev kum koji je vodio i lov na generala Gotovinu“ navodeći da su u samom naslovu iznesene netočne tvrdnje.

Naime, u naslovu piše da je načelnik PNUSKOK-a Mario Bertina kum ministra Ranka Ostojića, a ta tvrdnja nije točna, poručili su iz MUP-a.

Takva netočna tvrdnja objavljena u Vašim novinama daje čitateljima naslutiti da su na rukovodećim i odgovornim mjestima osim profesionalnih kvalifikacija presudne „kumske i rodbinske veze“ što nikako ne odgovara istini, pa smo stoga dužni reagirati, odnosno demantirati tvrdnju iz naslova novinskog članka, napominju iz kabineta ministra unutarnjih poslova.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:00 22.10.2012.

a među njima i onu kojom se tražilo pomagače i financijere generala Ante Gotovine dok je bio u bijegu.=================================================== Inace taj Gotovina je bas veliki Hrvatski "zlocinac". Ovaj se ima sa cime pohvaliti , hvatao je onog tko je oslobodio Hrvatsku, da za ovakve i Zoku ti su vjerovatno njomrazeniji zlocinci.

AB
abram
19:49 22.10.2012.

....da li mu je kum to ne znam, možda mu je bio mentor u školi u kumrovcu.....

SU
suzzieQ
21:32 22.10.2012.

Koga briga jel mu u srodstvu ili ne? Oni su ionako svi jugoslaveni, komunisti, velikosrbi, orjunaši, udbaši, kosovci, djeca jna oficira i titoisti udruženi u zajednički zločinački poduhvat rušenja hrvatske države. Ne bitno jesu li si kumovali ili nisu. Doduše,e, među srbima je popularno da su si svi međusobno "kumovi", za to ne treba neki papir, oni se jednostavno tako naslovljavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije