Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opovrgnuli informaciju
Povratak na članak

MUP: Nema nestašice registracijskih pločica

Manje zalihe nikako ne dovode u pitanje normalno registriranje vozila, odnosno zamjenu ili izdavanje registarskih pločica, poručili su u MUP-u

Komentari 4

BE
blaz.elrat
16:41 10.02.2016.

Sve sami mudraci i tkz. dizajneri.A oko pločica nisu ništa učinili osim što su stavili hrvatski grb na kraju pločice umjest da su ga ostavili gdje i sada bio.

VL
ŠO
Šokac1
17:28 10.02.2016.

Ako se "intenzivno radi" na dovršenju konačnog rješenja, tempo rada može se usporiti. Naime, ne dirajte postojeće registarske pločice, nego ih samo prilagodite jednostavnim dodavanjem EU oznake s lijeve strane.

VL
HR
hr76
19:03 10.02.2016.

Koliko čitam komentare, većina građana je suglasna da postojeće pločice ne treba mijenjati, već samo dodati plavo polje. Koji k... onda ovi izmišljaju i idu na silu s nekim lošijim rješenjem, samo da mi to na kraju platimo? Hoće li Most održat riječ i smanjit nepotrebne nove namete za građane poput ovog u pripremi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.