Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema tragova nasilja

Utopila se trojica muškaraca: Dvojica na Hvaru, jedan u Vrljici

policijski brod (1)
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.07.2013.
u 09:09

U utorak u 19.40 sati u rijeci Vrljici u Runovićima utopio se 56- godišnjak. Utvrđeno je da je smrt nastupila utapanjem, a rodbina je preuzela tijelo.

Čak trojica muškaraca utopila su se u utorak i srijedu na području PU splitsko-dalmatinske. Mrtvo tijelo nepoznate muške osobe pronađeno je u srijedu u 5.25 sati u moru u hvarskoj luci.

Obavljen je očevid, a na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja. Tijelo je predano Odjelu patologije splitskog KBC-a gdje će se obaviti obdukcija.

U utorak u 17.20 sati u moru kod Starog Grada na Hvaru smrtno je stradao ronilac, 49-godišnji poljski državljanin. Ni na njegovu tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja. Točan uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom.

Također u utorak, u 19.40 sati, u rijeci Vrljici u Runovićima utopio se 56-godišnjak. Utvrđeno je da je smrt nastupila utapanjem, a rodbina je preuzela tijelo. Prije tri tjedna u Vrljici se utopio i 15-godišnjak koji je slavio završetak osmog razreda.

>> U automobilu na Peščenici pronađen mrtav muškarac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije