Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mraović nakon uhićenja u zatvorskoj bolnici

joso mraović
PIXSELL
04.02.2010.
u 10:00

Mraović se, naime, 20. siječnja trebao javiti u zatvor zbog izdržavanja dvogodišnje kazne jer je 2005. godine seksualno napastovao američku košarkašicu Illishu Jarret.

Joso Mraović, poznatiji kao "lički Tuđman", uhićen je zbog izbjegavanja služenja zatvorske kazne u zagrebačkoj bolnici Rebro prošle subote te je prepraćen u zatvor Remetinec, potvrdila je policija.

Mraović se, naime, 20. siječnja trebao javiti u zatvor zbog izdržavanja dvogodišnje kazne jer je 2005. godine seksualno napastovao američku košarkašicu Illishu Jarret. Budući da se Mraović nije javio u zatvor, PU ličko-senjska raspisala je za njim potragu. Zagrebačka ga je policija pronašla na Rebru te je pričekala da mu se zdravstveno stanje stabilizira kako bi mogao biti sproveden u zatvor, što je kasnije i učinjeno.

Mraoviću se u međuvremenu zdravlje u zatvoru pogoršalo te je iz Remetinca prebačen u Bolnicu za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj, gdje se trenutačno nalazi. Navodno ima ozbiljne zdravstvene probleme koji se, prema tvrdnjama njegova odvjetnika Zvonimira Hodaka, ne mogu adekvatno liječiti u zatvorskoj bolnici te mu je potrebna operacija.

Nezadovoljan položajem svoga klijenta Hodak je najavio da će poslati i pismo ministru pravosuđa Ivanu Šimonoviću. Na taj način želi ministra upozoriti na posljedice i eventualnu odgovornost ako se Mraovićevo zdravstveno stanje dodatno zakomplicira zbog liječenja u bolnici u Svetošimunskoj.

Komentara 7

MM
Mladen Miletić
10:20 04.02.2010.

Podsjetimo, Joso Mraović, poznat pod nadimkom \"lički Tuđman\", uhićen je 2005. godine pod sumnjom da je silovao Illishu Jarret. Što je dokazano da nije učinio , nego pogladio po dupetu i prijava išla 2 dana kasnije . Od suca oslobođenn jel nije silovanje... Potom na zahtijev američkog visokog ne omanjeg predstavnika novo \" pošteno \" suđenje i zna se...Kriv i po hrvatskim glasilama silovatelj, bitno je kod nas Hrvata da je i Tuđman zaslužio zatvor po želji amerikanca ...

MA
Majur
10:32 04.02.2010.

E sad ces gosp. Mraovic i ti mozda bit posacsen \"rukovanjem\" u remetincu......nemoj se ljutit jer ljudi ce htjeti bit samo ljubazni prema jednome(tvojem) supk.....

DU
Deleted user
04:26 19.02.2016.

kaj ti je jako mirisalo sad ti je zasmrdilo ,zivot je skola a za nju treba vremena zelim ti ugodan boravak na skolovanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije