Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS-ova ministrica
Povratak na članak

Mrak-Taritaš: Karlovačka županija predzadnja po broju riješenih predmeta legalizacije

HNS-ova ministrica graditeljstva Anka Mrak - Taritaš posjetila je Karlovac

Komentari 9

Avatar mirica19
mirica19
19:28 25.05.2015.

Ministrice po ćemu je to Hrvatska danas bolja nego prije tri godine?! Sumnjam da se itko s tim slaže.

VL
LU
lukabulic
22:30 25.05.2015.

možda je namijerno sabotirate - nebi se čudio-

VL
HE
hermet
00:18 26.05.2015.

Što ćeš?! Mora netko biti i predzadnji. Usput su odmah uvaljali i crticu o izbornim namjerama, bar prema tekstu. Banda je banda, bilo crveni ili plavi. Boja je nebitna, namjera jest. I uvijek je ista. Vlast je slast.

VL
AM
ameris
07:24 26.05.2015.

Žena morž.

VL
RR
rrastovi
19:38 25.05.2015.

Ali zato je u tim "uspješnim" uredima više od 50% "riješenih" slučajeva odbačeno radi nedostatka dokumentacije ili odbijeno jer nema uvjete za legalizaciju (koridori, vodnogospodarska područja, zaštićene park-šume, kulturni spomenici, i drugi razlozi odbijanja). Svi uredi jednako ležerno rješavaju poo sistemu "kada bude bude", samo što neki uredi imaju manje zahtjeva po zaposlenom birokratu. Birokrati su birokrati, efektivno radno vrijeme im je 2-3 sata tjedno. NEKA ODE NA INTERNET PA SE INTERESIRA SAMA! Evo linka Zadarske županije, tjedno radno vrijeme ureda za stranke je 3,5 sata (od toga je pola sata pauza) http://www.zadarska-zupanija.hr/component/k2/item/345-upravni-odjel-za-provedbu-dokumenata-prostornog-uredenja-i-gradnje/345-upravni-odjel-za-provedbu-dokumenata-prostornog-uredenja-i-gradnje

VL
LA
Lakyy
10:09 26.05.2015.

Baš me zanima šta ce napraviti s onom sirotinjom koja nema za život a ne da si legalizira straćaru u kojoj žive......

VL
GR
Gradski
08:25 26.05.2015.

Da je barem samo po tome (pred)zadnja... kao i ostale županije gdje je HDZ na vlasti... Najnaprednije županije Međimurska, Varaždinska, Istarska, Primorska... tko vlada tamo na lokalnoj razini ? ............. i normalno da danas Hrvatska je bolja nego prije 3 godine. Ne farbaju se tuneli dva put na godinu. Ne prodaje se INA. Ne prodaje se Podravka. Nema Fimi Medije. Nema Planinske ulice. Nema Fiolića....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.