Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT U ŠUMI

Motornom pilom rušio hrast pa poginuo od odlomljene grane

\'08.03.2009.....Zagreb...gra......Dubravkin put,tuskanac.Posjecena suma .Photo:Marko Prpic/Vecernji list\'
Marko Prpić/Pixsell
07.03.2012.
u 10:19

Muškarac je u mjestu Poljanica Bistrička pokraj Marije Bistrice motornom pilom rušio stablo hrasta promjera gotovo jedan metar, a dok je to radio, na njega je pala odlomljena grana

Prilikom rušenja stabla hrasta smrtno je stradao muškarac (57) iz Tugonice. U mjestu Poljanica Bistrička, pokraj Marije Bistrice, motornom pilom rušio je stablo hrasta promjera gotovo jedan metar, a dok je to radio, na njega je pala odlomljena grana.

Mrtvo tijelo prevezeno je na obdukciju. Policija je o svemu podnijela izvješće Županijskom državnom odvjetništvu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

IS
istima
10:36 07.03.2012.

A da je imao kacigu....... svi bi mu se smijali.....

TI
tintilinic100
12:15 07.03.2012.

istima Gotovo nitko od seljaka ne koristi nikakvu zaštitnu opremu kada ide u sjeću drva. Lakše je čuti dal drvo pada ili ne ako nemaš ništa na glavi. Ne koriste se čak niti rukavice da bolje osjetiš pilu kako idee u drvo. ja sam probao i jedno i drugo.. i definitivno se bolje osječam bez kacige. Nesretan slučaj.

IS
istima
14:42 07.03.2012.

tinti znam, seljaci je ne koriste, no šumari je sve dosljednije koriste.... Imam i ja dosta osobnog iskustva i znam koliko često ti suhi ogranci padaju dok radiš. Budi siguran, kaciga smanjuje broj nesreća u ovom opasnom poslu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije