Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mjestu poginuo

Motociklist bez vozačke 'pokupio' rubnik i poginuo

nesreća (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
04.07.2010.
u 10:05

21-godišnji mladić stradao je prilikom udara u zemljani nasip uz cestu. Motor je otklizao izvan ceste , a mladić je na mjestu poginuo.

Motociklist (21) poginuo je u prometnoj nesreći u subotu u 23.35 u Donjoj Reci kod Jastrebarskog dok se kawasakijem ZR-7 vozio kroz Donju Reku prema Plešivici. Kod kućnog broja 37 nije vozio po sredini trake, nego izvan kolnika. Prednjim dijelom motocikla udario je u povišeni zemljani dio. Pao je, te je nekontrolirano zajedno s motociklom klizio po kolniku. Preminuo je na mjestu događaja. Nije imao položeni vozački ispit za motocikle.

Komentara 7

Avatar Robinzon
Robinzon
11:40 04.07.2010.

Dobro da nitko nevin nije stradao.

Avatar Ivica6
Ivica6
11:43 04.07.2010.

Ma, svaki motocikl plombirati da ne može ići brže od 130 km/h! I tako u Hrvatskoj nebi smijeli voziti brže! A ako se plomba skine, oduzimati motocikle! Ili motociklima dozvoliti samo promet po posebnim stazama, ne dati im na cestu.

KE
keketz
13:04 04.07.2010.

Jedno je kad čitate članak o nekome i zgražate se, a drugo je kad poznajete tu osobu. RIP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije