Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupirali park
Povratak na članak

Moskovljane šokirali zombiji. Stotine se dale u bijeg!

Oko 100 stanovnika ruske metropole pristalo je da ih se maskira u žive mrtvace te su u parku ganjali obične smrtnike

Komentari 6

CO
coolman
16:03 29.07.2014.

Zombiji! Kaj je svijet totalno bolestan?!

VL
LA
Latz
16:01 29.07.2014.

Takve situacije i skrivene kamere i slično znaju biti zabavne --- sve dok ne nalete na nekoga tko neće pobjeći već reagirati ... i onda može nastati opasno sr.....

VL
JO
jozomali
07:59 30.07.2014.

eto i rusi se amerikanizirali....ali u budalaštinama....ne u biznisu

VL
Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
08:28 30.07.2014.

Kakvi babski komentari. Uvijek nekakvo cinično kukanje. Ako se ljudi u svoje slobodno vrijeme žele maskirati i igrati lovice, neka im bude. U ovoj našoj epohi zombiji su "in", o njima se snimaju filmovi i pišu knjige. Za 30 godina će biti nešto drugo. Ovaj događaj nema nikakvo više značenje od obične zabave. Najbolje da zabranimo svaku neozbiljnost na svijetu i svi hodamo s metlom u dupetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.