Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jačanje suradnje

MORH postavlja most u Soveniji: Premijer Plenković na Bledu s Premijerom Golobom

Andrej Plenković i Robert Golob
Foto: Vlada RH
1/2
28.08.2023.
u 12:54

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravi u radnom posjetu Republici Sloveniji, u Brdu kod Kranja, gdje se sastao s predsjednikom slovenske Vlade Robertom Golobom.


'Susret s slovenskim premijerom Golobom na Bledu. U duhu dobrosusjedskih odnosa jačamo političku, gospodarsku i energetsku suradnju. Uz dosadašnju humanitarnu pomoć Vlade RH zbog razornog nevremena, MORH OSRH će postaviti most (duljine 27m) na stradalom području u Sloveniji', obajvljeno je na premijerovom Twitter profilu.

VEZANI ČLANCI

Komentara 2

ST
StariSokol
13:52 28.08.2023.

Ne spominje se nigdje Sveta Gera. Kada će je predati Hrvatima.

TE
tek
13:55 28.08.2023.

A Sveta Gera ? Barem je tu sve čisto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije