Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Moramo postati skromniji i jednostavniji: Hrvatska, skidaj se do gola

Osnovni problem restrukturiranja naše administracije bit će sljedeće: hoće li to učiniti naša vlada ili će nam to biti nametnuto?

Komentari 3

TH
than
15:14 27.07.2015.

Obozavam rijec 'moramo'. Moraju oni koji zive iznad standarda, a na kraju ce udariti i po sirotinji. To je sistem u kojem se netko zaduzuje za odredjenu kastu ljudi, podobne, a dugove kao vracaju svi. Aj' bar da je zaduzenje islo u razvoj, ali oslo u potrosnju, a sto je najgore i dalje se taj 'trend' nastavlja.

VL
NL
nenad.levar
08:55 28.07.2015.

skini se ti gol

VL
HR
Hrvatska3014
13:21 27.07.2015.

Članak je za Napoleona i njegov mentalni sklop. Taj je bio brz. Naravno i za cijelu zapadnu europu, Japan... A SDP ionako ima politiku brzog djelovanja protiv blagostanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.