Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica u Muenchenu
Povratak na članak

'Moramo osigurati mogućnost povratka sirijskog naroda svojim domovima'

Predsjednica je istaknula kako su se, unatoč prvotno iskazanom humanizmu i otvorenosti, ubrzo pokazala naša ograničenja u upravljanju migrantskom krizom.

Komentari 17

TT
tTony
02:08 14.02.2016.

Presjednica je vise nego presjednica pragmticna ,prihvatljiva svugdje u svjetu osi od nasi yuogonastolgicara koji oplakuju bistu najveceg kriminalca na balkanskim podrucjem.

VL
NE
Neo001
18:16 13.02.2016.

BRAVO naša VELIKA predsjednice, sve više se vidi u tebi političar svjhetskog kova. Da te u početku izbjegličke krize slušala Ferau Merekl i drugi izgubljeni političari EU danas ne bi bilo panike i strah od izbjeglica, prijetnja opstanku EU

VL
DM
dr_max
18:14 13.02.2016.

Sirijaca je najmanje, osigurajte vi da se ostala nesirijska kozoje... banda vrati odkud je došla!

VL
NE
Neo001
18:21 13.02.2016.

Da bi se spriječila danja eskalacija i masovni prodor izbjeglica treba udariti po uzročnicima te ogromne seobe i nevolje milijuna ljudi, A TO SU BITANGE putin i asad. Međunarodni sud ih treba procesuirati a međunarodna policija uhititi ili likvidirati.

VL
LA
Lavica7
15:58 13.02.2016.

Nasi se ne vracaju vec odlaze, a ona brine o Sirijcima. Stvarno su politcari stvoreni samo za demagogoiju.

VL
RI
rikavac
15:50 13.02.2016.

Znas kad ce se vratit? Nikad. To ce bit isto kao sa Bosancima kad su bjezali vratili se oni koji su dobili deportaciju a ostali se ne vracaju iako je rat stao i osiguran mir za povratak 20 godina. Tako samo ih se moze deportirat tako ce se vratit.

VL
RI
rikavac
19:00 13.02.2016.

hahah predsjednice ti se okreces kako vjetar puse,htjela si vojsku na granicu ,htjela si ih zicom ogradit zabranit ulazak i sad ti otisla u Minchen i pricas o humanizmu i otvorenosti. Kako te nije sramota to rec i kitit se tudjim perjem. Godinu dana vladas nevidje da si udarila Sakom od sto,nevidje da si se preselila sa Pantovcaka,obecala si Svicarsku al nismo ni S od svicarske, pomilovanja radis kriminalcima i pricas o humanizmu za izbjeglice a znamo sta si htjela sa njima.

VL
DU
Deleted user
15:42 13.02.2016.

Nebi se reklo da je baš ona iskazala humanizam. Bolje joj je da to ne spominje.

VL
Avatar Jenn@
Jenn@
15:57 13.02.2016.

Kaže to osoba koja je htjela poslati vojsku na njih, a onda je uzela naših milijun eura i donirala.

VL
AN
antonelić
20:36 13.02.2016.

e ova ti je dobra kolinda : radni doručak za žene ... čekajte malo , ponovimo : "radni doručak za žene" ??? .... sada smo saznali da neke žene radno doručkuju ... a što su gospođe doručkovale ??? ... da? ... da li su se naslikavale ??? ... da li su kezile zube ??? ... i ono najvažnije : što je govornica kolinda rekla ??? ... iz povjerljivih izvora bliskih konferenciji saznajemo da je rekla : "guten morgen , guten apetit !!!"

VL
AN
antonelić
20:43 13.02.2016.

naš pokojni predsjednik franjo t. imao je tada viziju , da će kadtad doći do izbjegličke krize i da će mnoštvo muslimanskog naroda krenuti u bogate zemlje zapada ... zato je toliko osiromašio hrvatsku da nikome ne pada na pamet da se doseli k nama ... svi preskaču hrvatsku , srbiju i kosovo i albaniju ...svaka čast franji , on je imao viziju !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.