Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prohibicija u vodicama
Povratak na članak

Kako u turističkoj špici kontrolirati je li u u nečijoj čaši limunada ili pivo?

Slažemo se da treba uvesti reda. Ali kako u turističkoj špici kontrolirati je li u nečijoj čaši limunada ili pivo?

Komentari 6

DU
Deleted user
21:04 27.04.2015.

što će sa stranim turistima koji na plažu ponesu uz ostalo i termo torbicu sa par limenki piva ??

VL
DU
Deleted user
21:58 27.04.2015.

Hrvatski mentalitet „neka je turista, samo kad bi uplatili na račun i odmah se s granice vratili doma“ i ovaj put, u Vodicama, pokazuje svoje lice. Gostioničarima naravno smeta kad mladi kupe pivo u Plodinama i sjednu na bankinu, alii ni u ludilu ne pomišljaju smanjiti enormne cijene u svojim lokalima. Cafe con leccio je na Puerta del Sol 1,20 Eura, a u nas 10 kn, pa „tko tu koga...“ Ipak, svaka akcija ima svoju reakciju, a i „vrč ide na vodu dok se ne razbije“, pa će i TAJ I TAKAV nezajažljivi profitni apetit novopečenih, malomiščanskih poslijeratnih ugostitelja, kao i divljanje lokalnih hrvatskih samouprava (od enormnih cijena parkinga pa dalje) doživjeti svoj kraj.

VL
AA
aabbcc
22:01 27.04.2015.

Tjerate ljude da piju u birtijama ali danasnja mladez je pametnija i ono sto pije nosi sa sobom na plazu, u park, auto, vlak ili prirodu, setnju ulicom ... ..i Taj primitivizam vam nece proci i ne mozete ulaziti u u privatnost osoba sto piju kada su zedni ?

VL
JU
jurayy
20:51 27.04.2015.

Ugostitelji haha stavite normalne cjene pa možda dođem nešto popit

VL
GM
Gusta magla
19:50 27.04.2015.

Koji idiotizam......

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
10:48 28.04.2015.

Kao u SAD, staviti bocu, limenku u papirnatu vrečicu pa nek si redari misle što je unutra...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.