Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon smanjenja rejtinga Hrvatske
Povratak na članak

Moody's smanjio rejting HBOR-a na Ba2, izgledi negativni

Smanjenje rejtinga HBOR-a posljedica je slabljenja kreditnog profila Hrvatske, nakon što je u petak smanjen njezin kreditni rejting u stranoj valuti s Ba1 na Ba2, pri čemu su zadržani negativni izgledi, poručio je Moody's.

Komentari 8

Avatar dario554433
dario554433
09:38 15.03.2016.

Moodys smanjio rejting HBOR-u na BiH

VL
MA
Machak
09:29 15.03.2016.

Ha ha ha ha nisu li se nedavno hvalili da je u svijetu "prepoznat reformski pristup vlade" i svi strani investitori su padali u nesvjest od sreće , spremali nofce i uzimali brojeve kako bi pohrlili u Hrvatsku.....ova vlada nije napravila ama baš ništa od najvaljenih "bolnih rezova" osim par populističkih mjera koje u globalnu proračuna ne znače ama baš ništa. Bakću se sa potpuno beznačajnim stvarima Sreća da je prošla koliko toliko posložila stvari pa eto - rastu investicije, radte BDP raste industrijska proizvodnja...konačno možda je i najbolje da ne rade ništa. Ovo što su napravili na svjetonazorskom planu je i onako povratak u 40-godine prošlog stoljeća.

VL
ER
Erick
09:44 15.03.2016.

Moramo imati par godina stednje, nesmiju su novci posudjivati I svi trebaju to osijetiti a najvise oni koji su se obogatili u privatizaciji. Ako se to ne dogodi, za posudjeni novac ce se placate ogromne kamate I tesko ce biti naci tko ce riskirati I posuditi novac. Ako se novac mora posuditi onda mora biti namjenjen za proizvodnju I otvaranje radnih mjesta.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
12:46 15.03.2016.

Nema razlike Oreskovic kani rasprodati Drzavni kapital da bi sproveo Hrvatski Proracun I stim ostavi Hrvatsku bez kapitala kako su naucili Kapitalisti da dodju do Kapitala a nacija na prosjacki stap. Dokle cemo davat Hrvatski kapital da se rasprodaje onimaa koji namjeravaju biti vlasnici Hrvatskog Kapitala da bi mogli nam stavit Jaram da vucemo za koru Kruha Pljuc bargain pokvarena. Stjerajmo sve iz Sabora I postavio prave Hrvate koji podrzavaju interes Hrvata.

VL
DU
Deleted user
07:51 15.03.2016.

Hrvatska opet tone financijski. Uz to se i balkanizira. Teski primitivci su na vlasti.

VL
Avatar Glupača
Glupača
08:53 15.03.2016.

Najbolje se vratiti u komunizam. Bar nebi imali informaciju gdje smo. Hoćemo Sdp.

VL
Avatar Izdajnik
Izdajnik
08:29 15.03.2016.

Sdp je uništio Hrvatsku. Ponizio branitelje. Prodao. I i zemlju po kojoj hodamo. Najveće zlo Hrvatske. Sad lobiraju. Na sve strane.. Potpetljavaju.. Treba im suditi šta su uradili Hrvatskoj. Sramota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.