Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORILI PANENIĆU
Povratak na članak

MOL: Ne planiramo opskrbljivati Hrvatsku iz Mađarske i Slovačke

"Čak se i Tifon, koji je u potpunom vlasništvu MOL-a, opskrbljuje iz Ine, a ne iz Mađarske i Slovačke"

Komentari 2

SO
Somelier
23:06 26.10.2016.

Nema tu mudrovanja. Jedino riješenje ako hoćete "spasiti" rafinerije mora se otkupiti MOL-ov udio u INA-i.Sve drugo su prazna naklapanja. Ako trenutno (ne zauvijek) hoćete spasiti Rafineriju Sisak morate zatvoriti onu u Rijeci ili na Krku. Tamo je lakše prenamjeniti ili zemljište pretvoriti u turističke objekte. Sva ova socijalistčka naklapanja kako ne će mo dati rafineriju Sisak su priće za djecu ili drugim jezikom brzo će dignuti ruke od nje sa pričom da kao država tu ništa ne može.

VL
VI
vilica
18:30 26.10.2016.

Zovite svakako sindikalce iz siska na pregovore i razgovore...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.