Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna ujna

"Moja ujna i ja samo smo se voljeli, a kruna našeg odnosa bio je seks"

vrisnik (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
09.10.2011.
u 13:00

Ljubav ujne i nećaka dovela je do nezapamćene obiteljske tragedije.

Ubojstvo Domagoja Novoselnika, po stavu tužiteljstva, bilo je planirano, promišljeno i nagoviješteno. Tužiteljstvo smatra i da je Slađana Novoselnik motivirala maloljetnika na taj čin, te da su oboje tako postupili kako bi sebi osigurali ono željeno – zajednički život.

Govorila mi je da ga ne voli. Govorila mi je da ga mrzi iz dna duše. Često sam nazočio njihovima svađama. Svakodnevno sam slušao njezine žalopojke... U našoj vezi, postavio sam se kao njezin zaštitnik... Slušao sam je i razumio sve njezine probleme... Moja ujna i ja... mi smo se zaljubili, a kruna tog odnosa bio je seks. U intimne odnose stupili smo u kolovozu 2008. Kada nismo bili zajedno, svakodnevno smo se čuli i slali si SMS-ove – iskazivao je pred istražnim sucem Županijskog suda u Splitu 17-godišnjak, kojem je jedan zamah nožem nepovratno izmijenio život.

Izmanipulirala ga

Jer na putu tog noža našao se Domagoj Novoselnik, ujak mladića i suprug Slađane Novoselnik (30), fatalne žene, uzrokom svega. Upravo zbog nje, tvrdi optužnica koju je prije desetak dana podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, mladić na pragu života, koji je fatalnoj ujni, prema vlastitu priznanju, ljubavnik postao kada mu je bilo svega 14 godina, dogodio se zločin. Fatalna Slađana je, prema optužnici, maloljetnika potaknula na ubojstvo, radi čega oboje trenutačno sjede u pritvoru splitskog zatvora na Bilicama.

Maloljetnika se tereti da je 30. lipnja 2011. u Vrsniku na otoku Hvaru, tijekom zajedničkog druženja, nožem čija je oštrica bila dugačka 17 centimetara, zadao ubodno-reznu ranu svom ujaku, radi čega je on na mjestu preminuo. Slađanu Novoselnik tereti se pak da ga je na taj zločin potaknula, i to tako što ga je izmanipulirala, govoreći mu gotovo svakodnevno kako je Domagoj Novoselnik zlostavlja i tuče.

Zločin, koji je na površinu izbacio i prljavu obiteljsku tajnu, po svemu sudeći nije bio nasumičan. Maloljetnik je naime, u iskazu pred istražnim sucem rekao kako je kazao Slađani Novoselnik što će učiniti.

– Jednom prigodom kazao sam joj kako ću ga ubiti prije kraja ljeta. Rekao sam joj da ćemo nas dvoje nakon toga nastaviti živjeti zajedno. Bio sam ljubomoran i nisam više mogao trpjeti njegovo ponašanje prema njoj. Ona se s time suglasila, no kazala mi je da ne radim gluposti. Nije mi rekla ni da to učinim niti da to ne učinim. Mislim da se složila... Rekla mi je i da pazim što radim, a ja sam iz toga zaključio da ona odobrava moju namjeru – pojašnjavao je maloljetnik istražnom sucu ono što je prethodilo ubojstvu.

Opisujući potom kako se ubojstvo dogodilo, mladić je kazao kako su te večeri njih troje zajedno gledali televiziju. On je u jednom trenutku izišao na balkon kako bi zapalio cigaretu, a kada se vratio u kuću, Domagoj Novoselnik sjedio je na stolcu.

– Prišao sam mu. On je podigao nož i ničim izazvan, krenuo je prema meni. Tada se i meni smračilo pred očima. Uzeo sam mu nož iz ruke i podigao ga u zrak. Zabio sam ga u njegov vrat. Srušio se i pao je na pod. Preko njega sam pao i ja. Došla je ujna i pitala što radimo. Kada je vidjela, prekoračila nas je i otišla po radnike – iskazivao je mladić.

Njegova fatalna ujna tvrdila je pak u svom iskazu da je cijeli događaj – prespavala. Probudilo ju je komešanje, a kada je pogledala što se događa, vidjela je lokvu krvi.

– Moj je suprug ležao na prsima, a nećak je bio nad njim. Nisam vidjela da ima nešto u ruci. Vidjela sam ga da kleči, no što je radio ne znam – iskazivala je S. Novoselnik.

Nije pričala o braku

Porekla je da je maloljetniku ikada pričala o svom braku, porekla je da ju je suprug tukao, osim jednom kada ju je udario u alkoholiziranom stanju, no priznala je da je s maloljetnikom bila u vezi. No ona je tvrdila da je ta veza počela 2010., a ne nekoliko godina ranije kako je to u iskazu izjavio mladić.

I dok je ona nijekala da je manipulirala mladićem te ga tako potaknula na ubojstvo, ostali članovi obitelji u svojim iskazima prikazali su je kao ženu koja gazi sve pred sobom.

– Ona ima lošu narav. Zbog nje su u obitelji bili stalno neki problemi. No moj ju je sin ludo volio. Moj unuk i ona stalno su bili zajedno, no nisam znala da su u nekakvoj vezi – izjavila je u iskazu majka ubijenog D. Novoselnika i baka maloljetnika optuženog za ubojstvo.

Komentara 41

Avatar Sor@n
Sor@n
13:30 09.10.2011.

Ahaha VL je sve bolji, cheers. Pa mogli ste bar skratiti Naslov i uštedjeti na prostoru u ovakva teška krizna vremena. I mod. briše sve što je suvišno i nepotrebno :) Bumo razumjeli. \"Moja ujna i ja samo smo sese voljeli, a kruna našeg odnosa bio je seks\" _______________________________________________________ Moja ujna i ja smo se voljeli yebati Vidite koja ušteda prostora.

OB
-obrisani-
13:31 09.10.2011.

otuda ona psovka - a u p*** strinunu !

DJ
djanii
13:24 09.10.2011.

Nesretno je to u čijoj se kući desi. Malome je dobro bilo,prašio je ujnu,ali ubiti i navući proklektstvo krvlju i to rođenog ujaka,Bože sačuvaj nas zla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije