Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMAR BIN LADEN

Moj je otac bio presretan kad je Amerika izabrala Busha

Omar bin Laden
REUTERS
21.01.2010.
u 17:00

Iako se dugo nisu susreli, Omar ne vjeruje da će njegov otac ponovno napadati i smatra da je već pobijedio jer je uspio poniziti Ameriku.

Omar bin Laden, sin vođe Al-Qa’ide Osame bin Ladena, u intervjuu za časopis Rolling Stone tvrdi da je Al-Qa’ida uspjela u pokoravanju SAD-a. Međutim, upozorava da bi smrt njegova oca mogla pokrenuti daleko gore stvari od onoga što se sada događa. Omar kaže da je predsjednik SAD-a Barack Obama pogriješio što je odlučio poslati nove snage u Afganistan.

– Da sam na njegovu mjestu, predložio bih primirje. Afganistan nitko ne može pobijediti. To nema veze s mojim ocem, ali ima veze s ljudima koji tamo žive – rekao je Omar dodavši da je njegov otac bio sretan kada je na čelo SAD-a došao Bush.

– Kad se samo sjetim kako je on bio sretan kad je George W. Bush pobijedio na izborima u SAD-u! Rekao je da upravo netko takav treba toj zemlji, netko tko će napadati, trošiti novac i napraviti krah u državi – kazao je Omar. Iako se dugo nisu susreli, Omar ne vjeruje da će njegov otac ponovno napadati. Smatra da je Bin Laden već pobijedio.

Ključne riječi

Komentara 11

KV
Klr_Velikl
22:03 21.01.2010.

Afganistan = kolijevka Hrvata. :)

Očoćinskipe
22:52 21.01.2010.

ajoj... jadni Hrvati... samo ih sele... znači, Afganistan, to je sada najnovije?

MM
Mladen Miletić
18:59 21.01.2010.

Ameriku se nemože pobjediti i nema razloga ona pobjeđujer sve a usput i sama sebe... Kao na primjer probude se i trilijuni dolara fale nema ih . A što je najbolje nitko im nije ukrao a još bolje u svemu što su uspijeli uvjeriti naivne i neke demokrate, ostali im tako i tako nevjeruju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije