Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Smerdel:
Povratak na članak

'Mogu li se Milanovićeve riječi 'Dok sam ja premijer' tumačiti kao prijetnja ostavkom?

"Nitko nije SDP-u i koaliciji dao mandat da vode ideološke ratove, nego se očekivalo da izvuku zemlju iz gospodarske krize", rekao je prof. dr. Branko Smerdel.

Komentari 9

Avatar OUT OF THE BOX
OUT OF THE BOX
19:52 21.12.2013.

svima je jasno da sa strategijom samoprozvanih nobelovaca i prijespermičnih antifašista i ideološkim vraćanjem u rigidnu i osuđenu prošlost od prije 70 godina, a ne budućnost....nije niti za očekivati da se imbecili pokažu u nekoj veličini, dostojne komparacije po pravim svjetskim kriterijima. ovako, selekcijom idiota, ali predodređenih idiota, zbog zasluga svojih roditelja u potkazivanju, ubijanju ili protjerivanju Hrvata ili katolika općenito....oni su to svojim bolesnim mozgovima karakterizirali "zaslugama"...i kao takvi geni bi trebali donijeti bolje sutra? takva postavka može biti opravdana, samo i isključivo maloumnim bićima

VL
SI
sifoklop
18:21 21.12.2013.

odličan intervju, šteta što Zoka i ekipa ne će uvažiti mišljenje ovog pametnog čovjeka. Ne shvaćam tko normalan može glasati za ovakvu koaliiju koja nam svaki dan poručuje da oni nikome ne odgovaraju za svoja djela. Ono, kao narod nam je dao mandat i više nema što tražiti od nas.

VL
A9
AAA-999
18:51 21.12.2013.

Ispr: Partija i diktatura dva su nerazdvojiva pojma.

VL
DJ
drug jura
18:58 21.12.2013.

Niš od ostavke za vlast se bu boril svim sredstvima, VLAST JE SLAST gospon profesor.

VL
A9
AAA-999
18:47 21.12.2013.

Partija i diktatura dva su nespojiva pojma. Usto, partija uvijek optužuje druge za svoje grijeha, čak ih pripisuje drugima. Lustracija je jedan od nužnih uvjeta za pomak prema boljem, u protivnom prijeti nam još žešća diktatura. Josipović nije ništa bolioli od Milanovića. Pozivati se na SAD nije umjesno jer tamo je nezamislivo da predsjednik radi protiv svoje države i da vrijeđa narod koji, barem formalno, predstavlja. Mesić i Josipovć od prvoga dana otvoreno rade protiv hrvatskog naroda, kršeći pri tom i Ustav i niz zakona.

VL
Avatar OUT OF THE BOX
OUT OF THE BOX
19:54 21.12.2013.

da li bi to izgubio zokijevom ostavkom? znate takvog?

VL
DU
Deleted user
12:21 22.12.2013.

Ja jedinu prijetnju Hrvatskoj i hrvatskom narodu vidim samo u činjenici da je milanović predsjednik "vlade". Vidjeti "prijetnju" ostavkom kao nešto negativno zaprvo je nemoguće.

VL
Franko Šipić
21:48 21.12.2013.

Slažem se sa profesoron, ali se pitam tlo ga je postavio za suca ustavnog suda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.