Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boba za prava

Prosvjednici u središtu Zagreba podijelili 550 litara mlijeka

mljekari (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/9
19.02.2012.
u 09:55

Prosvjedi se nastavljaju do daljnjega, kažu mljekari, odnosno do ispunjenja zahtjeva

Proizvođači mlijeka šesti dan prosvjeduju na ulicama i ne odustaju od zahtjeva da se otkupna cijena mlijeka vrati na 2.60 kuna. Svoj su prosvjed odveli u središte Zagreba, te su, nakon što su se pomolili u katedrali, na tržnici Dolac od 11 sati podijelili 550 litara mlijeka koje bi inače bacili u odvod.

Brojni građani došli su podržati prosvjed, a kućama su otišli s kojom litrom mlijeka.

- Podržavam prosvjed cijelim tijelom. Pa naravno da neće mlijeko dati državi badava. Žalosno je i sramota da oni moraju bacati mlijeko, ali i da smo mi morali doći po njega - rekao je jedan od umirovljenika koji su došao na Dolac.

Prosvjedi se nastavljaju do daljnjega, kažu mljekari, odnosno do ispunjenja zahtjeva. Spremno je 200 traktora iz Osječko-baranjske županije da se priključe prosvjednicima u Zagrebu jer ih ministarstvo, kako kažu, i dalje ignorira.

Dukat je pak, prethodno, pozvao mljekare da prekinu prosvjed kao i proizvođači u Karlovcu.

Ključne riječi

Komentara 478

TO
tomaivan
14:14 19.02.2012.

dajte mlijeko djeci bez roditelja !!!!!!

ZO
Zotero
22:25 19.02.2012.

Ministar Jakovina nije dorastao poslu koji obavlja. Još je jedan u nizu loših ministara tako važnog ministarstva. Tužno i žalosno....

Avatar Rambo
Rambo
11:27 19.02.2012.

uopće ne kužim.... . zašto bi ja morao...kupovati...domaći..Končarev laptop...ili..računalo ako mi je....neznam...Japanski...bolji i jeftiniji... . kakva je razlika u mlijeku ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije