Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sama planinarila

Mladu planinarku iz Belgije pronašli obezglavljenu na Himalaji

belgija
AFP/PIXSELL
28.06.2012.
u 21:13

Policija zasad nema nikakvih tragova i pokušava utvrditi je li djevojku možda ubio netko koga je poznavala

Mladu planinarku iz Belgije, koja je prije deset dana nestala na Himalaji, pronašli su obezglavljenu. Debbie Maveau (23) pronađena je prije nekoliko dana na području nacionalnog parka Langtang na granici s Tibetom, prenose strani mediji.

Policija zasad nema nikakvih tragova i pokušava utvrditi je li djevojku možda ubio netko koga je poznavala. Njezinu glavu pronašli su oko 30 centimetara od tijela.

Lokalni policijski inspektor rekao je za medije kako nitko ne surađuje s njima, što im dodatno otežava slučaj. Ljudi s kojima su uspjeli razgovarati kažu da nisu vidjeli ubijenu djevojku. Policija je također rekla kako je malo vjerojatno da je djevojka silovana ili opljačkana, budući da je na sebi imala donje rublje, a pored nje su pronašli njezinu kameru i novac.

Američko veleposlanstvo nakon ovog slučaja ponovno je podsjetilo na ranije dano upozorenje ženama da ne planinare same po Himalaji. Naime, lani je 23-godišnja Amerikanka napadnuta dok je sama planinarila. Nepoznati muškarac silovao ju je uz prijetnju nožem.

Komentara 11

M3
Miške 3
06:36 29.06.2012.

Ne žeim vas prestrašiti, ali ni na Ivanšćici i Strahinčici postalo je opasno sam kretati se po šumi. A i kad niste sam.Još uvijek nije pronađea mještanka Novog Golubovca, koja je prije par godina išla tražiti vrganje u šumu iza iza kuče. U Očuri su romi ( ne smije se reći cigani) iz Pule htjeli zaklati policajca u civilu. Uzeo je autostopera. Kud ju je vrag onda samu odnio na Himalaju.

MA
marmax
11:38 29.06.2012.

možda je bilo samoubojstvo?

Avatar flegmatik
flegmatik
06:33 29.06.2012.

Tko ih tjera u te nedodzije? Mogla je doci do nas, posjetiti nacionalni park Plitvice, Dubrovnik, Kornate ... ne bi joj dlaka s glave pofalila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije