Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Brazilu

Mladoženja se porezao na čašu i iskrvario na putu do bolnice

Vjenčanje
Reuters
20.11.2012.
u 13:31

Mladoženja u Brazilu umro je nekoliko sati nakon vjenčanja nakon što se poskliznuo i pao na kriglu

Mladoženja u Brazilu umro je nekoliko sati nakon vjenčanja nakon što se poskliznuo i pao na kriglu, piše Daily Mail.

Fabio Jefferson Maciel (33) oženio se s Geise Guimaraes šest sati prije nego je nasmrt iskrvario u tragediji u Rio de Janeiru. Više od 200 ljudi pratilo je ceremoniju vjenčanja u crkvi prije nego su se uputili na slavlje u klub na plaži.

Umro je na putu do bolnice

Svjedoci kažu da je mladoženja na slavlju pao. U džepu hlača raspukla mu se krigla čiji su dijelovi razrezali femoralnu venu, veliku krvnu žilu na vrhu noge, te mu je krv počela ubrzano istjecati.

Maciel je umro na putu do bolnice. Njegovi su prijatelji kazali da je savršeno vjenčanje počeo planirati početkom godine kada je počeo i graditi kuću za sebe i suprugu. Kuća je završena prije tjedan dana, ali zbog ove tragedije par u njoj nikada zajedno neće živjeti.

>>Morao se oženiti sa šogoricom u bolnici, a svjedok im je bila pokojna supruga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije