Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šteta da propadne

Mladoženja kasnio na vjenčanje pa se mlada udala za drugog!

vjencanje,portal
Press Association/PIXSELL
27.02.2013.
u 20:37

Strpljiva djevojka čekala je mladoženju više od sedam sati, no onda joj je prekipjelo pa je pod ruku uzela drugog muškaraca kojeg su joj roditelji odabrali među uzvanicima i, kud puklo da puklo, uplovila u bračnu luku

Zakasniti nekoliko minuta na vlastito vjenčanje nije ugodno, ali je oprostivo. Ali preko sedmosatnog kašnjenja na zakazanu ceremoniju izricanja sudbonosnog ''da'' nikako nije mogla prijeći Indijka Nagma koja je svog zaručnika Jameela nakon dugog čekanja jednostavno odlučila zamijeniti drugim.

Bridal Guide piše da je strpljiva djevojka iz grada Ghaziabada čekala od 10.30 pa sve do 18 sati, no onda joj je prekipjelo pa je pod ruku uzela drugog muškaraca kojeg su joj roditelji odabrali među uzvanicima i, kud puklo da puklo, uplovila u bračnu luku.

Kada je Jameel konačno stigao na vjenčanje, uz činjenicu da je ostao bez nevjeste, morao se suočiti i s pobješnjelim rođacima bivše zaručnice koji su ga fizički napali. U sukob se na kraju umiješala i policija te rastavila posvađanu rodbinu s jedne i druge strane.

>>Brak smanjuje rizik od srčanog udara

Komentara 13

BA
BabaZaba
17:33 28.02.2013.

Bolje ista nego nista

IS
istima
20:07 02.03.2013.

Kada ti dogovore brak...... barem se imaš na koga ljutiti kada shvatiš da neće ići....

MI
mirac
22:30 27.02.2013.

Brak? Udala se da mu naparkosi ili da ga kazni. Samo je sebi učinila lošu stvar.Koliko su ti roditelji pametni. Život je satkan od nebrojeno problema. Ako ga djeliš s osobom koju voliš, što je u braku jako bitno tada se sve prebrodi. OVAKO?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije