Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet

Mladić podlegao ozljedama, žena iz Dugog Rata bori se za život

bomba
Arhiva VL
13.04.2010.
u 12:29

Zvonimir Vuletin (19) iz Kaštel Štafilića umro je u ponedjeljak u splitskoj bolinici, gdje je hospitalizirana i Marija L. (48) iz Dugog Rata.

SPLIT - Zvonimir Vuletin (19) iz Kaštel Štafilića umro je u ponedjeljak u splitskoj bolinici od ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći u subotu u Rudinama. Bio je suvozač u hyundaiju koji je s 0,88 promila alkohola u krvi vozio Mateo N. (19).

Najvjerojatnije je zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad automobilom, sletio s ceste i zabio se u metalnu montažnu kućicu. Mateo N. u nesreći je lakše ozlijeđen.

U prometnoj koja se u ponedjeljak dogodila u Krilu Jesenice, najvjerojatnije zbog prebrze vožnje, ozljede opasne po život zadobila je Marija L. (48) iz Dugog Rata. Fiat tipom je iz smjera Omiša prema Splitu upravljala Katija R. (51).

Izgubila je kontrolu nad automobilom, sletjela s ceste i udarila u kamenu kuću. Vozačici su slomljena dva rebra i hospitalizirana je u splitskom KBC-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije