Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladić mrtav, dvojica teže ozlijeđena:
Povratak na članak

'Probudio me strašan prasak. Auto se zabio u kuću preko puta'

Zbog sve više nesreća s poginulima u Varaždinskoj županiji policija je pojačala nadzor, a nova je akcija najavljena za idući vikend

Komentari 15

AA
Aartur
22:34 22.10.2016.

Svaki roditelj se brine - može li se ovo dogoditi i mojem djetetu? Evo kako možete to sami procijeniti: 1. Da li je vaše dijete platilo auto-školu i vozački ispit iz vlastitog džepa? 2. Da li vaše dijete vozi automobilil koje si trenutno može priuštiti na osnovu vlastitih prihoda? Ako je odgovor na oba pitanja NE, dobro razmislite prije nego mu sljedeći put date ključeve.

VL
SW
swic
21:33 22.10.2016.

Budalama ne vrijedi govorit .

VL
KA
kažemja
00:24 23.10.2016.

S obzirom kako se ljudi voze, kakvo ludilo ,agresija , bahatost i primitivizam vlada u društvu a samim time i u prometu , još ima i malo nesreća ! Mnoge su izbjegnute za milimetre ili prisebnošću drugih vozača koji moraju misliti i za ove koji voze kao muhe bez glave !!

VL
IS
Iszrian
23:05 22.10.2016.

Jadna bakica i ostecena kuca. Za divljake imam malo sazaljenja.

VL
DU
Deleted user
00:54 23.10.2016.

Za ovo je odgovoran ustavni sud. Ukinuli su zakonsku odredbu da osobe mlađe od 21 godinu ne mogu vozit poslije 23 sata bez pratnje iskusnog starijeg vozača. Sve to ustavni sud je obrazložio da im se krše elementarna ljudska prava.

VL
MD
medardo.doni
19:56 23.10.2016.

Iskreno nimalo mi nije zao ,mladi misle da su s dva piva jednom lozom besmrtni a onda svaki vikend pogibaju dok se policija bavi vezanjem pojasa,a ne kaznjavaju pijance za volanom neka ginu,aj sad opet ponovo na lozu,ak ne pijes nisi frajer

VL
KR
kresimirn
23:32 22.10.2016.

.....nastavljen...ili...novine pocele obavjestavat kako nema para vise u drzavi pa da pripreme ljude na legalan izlazak policije na cestu kako bi uzele i to malo novaca sto je ostalo onima koji su jos ostali tu...kako kazu neki..wunderlandu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.