Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukupno 13.5 kg

Mladić marihuanu skrivao u čipsu, a dvojica je prevozila u Audiju

marihuana
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
22.02.2013.
u 11:43

26 paketa marihuane ukupne težine 12 kilograma prevozili su muškarci u Ivanjoj Rijeci. Dan poslije na Bregani je u autobusu BiH prijevoznika kod 29-godišnjaka u dvije vrećice čipsa i jednoj vrećici smokija pronađen kilogram i pol marihuane

Policija je u srijedu na Ivanjoj Rijeci zaustavila osobni automobil Audi A6 hrvatskih registracija u kome se nalazilo dvoje hrvatskih državljana starih 26 i 22 godine. Pretragom vozila pronađeno je 26 paketa marihuane ukupne težine 12 kilograma. Dan poslije u popodnevnim satima na graničnom prijelazu Bregana u autobusu BiH prijevoznika kod 29-godišnjeg državljanina BiH u dvije vrećice čipsa i jednoj vrećici smokija pronađen je kilogram i pol marihuane.

Ukupna vrijednost zaplijenjene droge iznosi oko 280.000 kuna. Policija je potvrdila da je droga bila namijenjena zapadnoeuropskom tržištu te da su protiv svih navedenih osoba podnesene kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

>>Kazneno prijavljen jer je 19-godišnjaku dao joint

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije