Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Mladić (24) bez dozvole skrivio sudar tri vozila, šestero ozlijeđenih

hitna pomoć
PIXSELL
29.05.2010.
u 09:30

24-godišnji M.U. s područja Slavonskog Broda prednjim dijelom automobila frontalno se sudario s nadolazećim automobilom.

Šest osoba ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na kolniku županijske ceste 5002 Poreč-Novigrad.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnji M.U. s područja Slavonskog Broda, bez vozačke dozvole, zbog neprilagođene brzine po izlasku iz lijevog zavoja izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu ceste i prednjim dijelom automobila frontalno se sudario s nadolazećim automobilom.

Drugim vozilom marke VW Passat, njemačkih registarskih oznaka upravljao je 42-godišnji njemački državljanin T.G.W.

Nakon udara mladićev automobil se zarotirao te lijevim bočnim dijelom udario u prednji dio trećeg automobila marke ford escort, pulskih registracija kojim je iz pravca Poreča upravljao 54-godišnji S.M. iz Tara.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobila sva trojica vozača automobila te putnici iz automobila 24-godišnjeg mladića, 28-godišnji M.I. i  30-godišnji Z.T.

Svi petero zadržani na liječenju u Općoj bolnici Pula.
Iz istarske policijske uprave izvijestili su kako je lakše ozljede zadobila i 42-godišnja putnica iz passata, no K.W. je puštena na kućnu njegu.

Komentara 4

M1
m1965
11:47 29.05.2010.

Ma nemoguće - bez vozačke!

KR
krilnik2
02:43 31.05.2010.

Voznju bez polozenog ispita i vozacke dozvole treba kriminalizirati i uvesti zatvor kao obaveznu kaznu.

ME
meri
09:10 31.05.2010.

Jučer sam vidio dijete možda staro kakvih 12 god. da vozi samo auto po cesti ito od sela udaljeno 5 KM i to dosta brzo vožnja i da se tu nešto dogodi tko je kriv. Tatu zatvoriti 5 god. ali on če reči daje mu je dijete ukralo auto i nikom ništa,ovdje kod nas vozi tko hoče .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije