Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u retkovcu

Mladić (22) nožem ubio djevojku (22) pa pokušao ubiti sebe

retkovec ubojstvo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
10.04.2010.
u 09:37

Nesretni događaj zbio se u blizini pružnog prijelaza u Retkovcu, a mladić je s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u KBC Zagreb

Ana L. (22) umrla je danas u zagrebačkoj KB Dubrava od ozljeda koje joj je kuhinjskim nožem zadao njezin dečko Luka K. (22), priopćila je policija. Mladić se nakon ranjavanja djevojke i sam izbo nožem po trbuhu i vratu te se bori za život na Odjelu intenzivne njege KBC Zagreb. Par se, doznajemo, posvađao u mladićevu peugeotu 206, a sve je kulminiralo oko 2 sata noću na subotu.

Stravičnom događaju svjedočili su slučajni prolaznici koji su stajali uz kolnik kraj pružnog prijelaza u 3. Retkovcu. Luka K. obišao je nekoliko vozila koja su na prijelazu čekala prolaz teretnog vlaka i ne mareći za spuštene polubranike i signalizaciju zabio se u jedan od jurećih vagona. Nakon toga mladić je izišao iz automobila, sa suvozačeva sjedala izvukao Anu L., ponovno se vratio do automobila i vrativši se s kuhinjskim nožem izbo ju po cijelom tijelu. Vidjevši djevojku kako nepomično leži Luka K. dignuo je ruku i na sebe. Vozilima Hitne pomoći oboje su prevezeni u bolnice, ali na žalost, Ana L. je po dolasku u bolnicu preminula.

Ana L. nikad ranije nije imala problema sa svojim dečkom. Njezini roditelji u tolikom su šoku da još ne vjeruju što se dogodilo, a rodbina i prijatelji cijeli su dan posjećivali tugujuću obitelj.

Ključne riječi

Komentara 18

DE
deisa
22:13 11.04.2010.

prekrasna djevojka,divna obitelj,ulaganje u dijete 21 godinu ljubavi,nade...i samo tako sve to odlazi?nevjerojatno da se nije ništa moglo učiniti,da nitko to nije mogao spriječiti...ja sam mama,moja kći mi je sve na svijetu...nije on uništio samo jedan život,uništio je cijelu obitelj...ova djevojka,mogla je biti dijete bilo koga od nas...

LU
luena
10:00 10.04.2010.

Koji kreten,ak mu se nije zivilo,treba je sebi sudit i presudit,ovako jedan zivot je ugasen zbog ludjaka koji misle da mogu sve i svkog posjedovat...Zivimo u svijetu maloumnika i kretena...

OB
-obrisani-
19:40 10.04.2010.

Bolesno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije