Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjiva smrt

Mladić (16) umro nakon operacije krajnika, policija pokrenula istragu

Ivan Došen
12.04.2013.
u 10:59

Prema neslužbenim podacima mladić iz Hrvatske Kostajnice umro je nakon buđenja iz anestezije, kada mu je pozlilo

Hrvatska Kostajnica u šoku je zbog smrti 16-godišnjeg Ivana Došena. Mladić s područja Hrvatske Kostajnice preminuo je u četvrtak popodne u sisačkoj Općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" nakon rutinske operacije krajnika.

Nakon operacije se probudio, no pozlilo mu je te je ubrzo preminuo.

Uzrok smrti istražuje policija, dok je državno odvjetništvo naložilo obdukciju tijela nesretnog mladića u nekoj od zagrebačkih bolnica.

Prijatelji Ivana Došena opisuju kao veselog mladića koji ne bi mrava zgazio, uvijek nasmijanog i velikog ljubitelja nogometa. Na Facebook-stranici Vlade RH brojni Kostajničani i prijatelji obitelji zahtijevaju hitnu istragu te očitovanje ministra zdravstva o ovom slučaju.

>>Mladić (24) preminuo nakon što su mu izvađeni umnjaci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije