Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znanje je moć
Povratak na članak

Mladi su odabrali: Ovo su najpopularniji fakulteti u Hrvatskoj

Sudeći po rezultatima, Hrvatsku za pet godina čeka više medicinskog osoblja kojeg kronično nedostaje u zemlji. Osim fizioterapije vrlo je popularan i stručni studij sestrinstva

Komentari 6

MA
malena1983
06:48 27.07.2016.

I novinarki ne bi škodilo više obrazovanja. Velika je razlika između sveučilišta kako je navedeno u naslovu i studijskog programa, pa nemamo 100 sveučilišta u Hrvatskoj.

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:56 27.07.2016.

Svi ce otic vani kad dobiju diplome.

VL
NT
ntblzg
09:22 27.07.2016.

Fakultet fizioterapije i medicinski fakultet su dva odvojena pojma. Dakle, nećemo imati hrpu doktora nego hrpu fizioterapeuta. Molim novinarku i urednicu da malo unaprijede svoje znanje

VL
DU
Deleted user
05:27 27.07.2016.

Političari i bankari trebali bi pomoći roditeljima koji snose troškove obrazovanja djece boljim upravljanjem sustavima države uz povećanje osobnih primanja zaposlenih i usklađeno sa troškovima života u modernom hrvatskom društvu!

VL
DO
doktorica
09:03 27.07.2016.

Bravo,školujemo visokoobrazovani kadar za Njemačku,Švedsku,Švicarsku-jer kod nas je zdr.sustav potpuno urušen ,posebno možemo zahvaliti drNakiću(HDZ)ministru koji ga je"dokusurio"

VL
DU
Deleted user
10:15 27.07.2016.

Jesenti milu bigulicu, u članku nema ni riječi o bajnim veleučilištima kojima se uvelike diči svako županijsko središte, a koja su naša dika jer tko što poželi ondje mu se u i naslika, razumije se za ne baš mali novac po semestru. U tom svjetlu prolaznost na veleučilištima je 98-postotna - ne diplomiraju jedino onaj najgluplji i onaj najljeniji student. Kakva nepravda prema nama starijima! U moje studentsko doba postojalo je samo Sveučilište u Zagrebu, na kojemu se, potpuno nehumano, moralo pet-šest godina kriviti leđa i prolijevati znoj ako je čovjek htio steći diplomu. Avaj, drugačije nije išlo jerbo nitko ondašnje dinare na tom sveučilištu nije šljivio ni jedan posto. Pa neka nitko ne kaže da hrvatske kune ne vrijede ništa. Za njih kupiš diplomu dok si rekao keks.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.