Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sankcije

Mladi SDP-ovac smijenjen zbog fotografije na kojoj drži tri prsta

tomislav bogdan
Facebook
28.08.2012.
u 21:46

Takva ponašanja nisu niti će ikada biti prihvatljiva članovima SDP-a. Raspravljat ćemo i o dodatnim sankcijama, poručuju iz đakovačkog SDP-a

Zbog fotografije na kojoj u Beogradu pokazuje tri prsta, mladi đakovački SDP-ovac Tomislav Bogdan smijenjen je sa svih funkcija u stranci. Bogdan je, inače, do sada bio potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Osječko-baranjske županije i čelnik Savjeta mladih Grada Đakova.

– Povodom nedoličnog i krajnje neprihvatljivog ponašanja našeg člana, održana je sjednica Predsjedništva đakovačkog ogranka SDP-a. Zatražena je ostavke Tomislava Bogdana na sve funkcije koje obnaša u stranci, što je on i prihvatio te se još jednom ispričao zbog svog nedoličnog ponašanja – priopćeno je večeras iz SDP-a. Iz stranke su se ogradili od njegova čina.

– Takva ponašanja nisu niti će ikada biti prihvatljiva članovima SDP-a. Na svojoj sljedećoj sjednici Gradski odbor SDP-a Đakova raspravljat će i o dodatnim sankcijama Tomislavu Bogdanu – poručili su.

Neposredno nakon sjednice Bogdan je podnio ostavku na sve funkcije koje je obnašao i u Gradskoj organizaciji Foruma mladih SDP-a Đakovo kao i u Županijskoj organizaciji SDP-a Osječko-baranjske županije te na članstvo u Forumu mladih.

Bogdan se, podsjetimo, u spornoj pozi fotografirao s prijateljima u Beogradu, gdje je proteklog tjedna bio u privatnom posjetu. Fotografiju je objavio na svom Facebook profilu. Oštro su to osudili iz županijske Mladeži HDZ-a, a njegovo su ponašanje nazvali "omalovažavanjem i obezvrjeđivanjem hrvatskih branitelja, žrtava i sudionika Domovinskog rata".

– Radi se o internoj šali za vrijeme privatnog posjeta. Krivo je protumačena, a Mladež HDZ-a je to jedva dočekala. I ja sam dijete hrvatskog branitelja i ne bi mi palo na pamet raditi stvari koje bi uvrijedile branitelje, žrtve rata ili njihove obitelji – kazao nam je u ponedjeljak Bogdan.

Ključne riječi

Komentara 151

FL
flok
22:09 28.08.2012.

ako ga ne izbace iz sdpea, sve je jasno, podržavaju ga

Avatar WindFucker
WindFucker
22:10 28.08.2012.

28.08.2012. u 22:06h lola lola je napisao/la: ________________________________________________________________ Zakonom je zabranjeno nošenje i veličanje totalitarnih sustava, pa ipak nije baš da se taj Zakon kvalitetno provodi... Na pr, 25.05. kao da taj Zakon ne postoji... Tri prsta nisu zakonom zabranjena,, ali niti ovaj mladi političar nije smjenjen po sili zakona, već zbog toga što je napravio grešku s moralne strane i tom greškom uvrijedio i povrijedio osjećaje građana Hrvatske.

A9
A*9
22:00 28.08.2012.

Hoće li sada postati savjetnikom na Pantovčaku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije