Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je ljubomoran

Mladi nogometaš nožem izmrcvario curu, čeka ga život u zatvoru

megan
Facebook
09.09.2012.
u 11:11

- Megan je bila bistra, normalna djevojka na početku svog života koji si ti oduzeo na posebno okrutan način. Zbog tebe ona nikada neće iskusiti kako je studirati, napuniti 18 godina....kazao je sudac obrazlažući presudu

Andrew Hall (18) nekadašnji nogometaš juniorske momčadi Stoke Cityja kojem se smiješila karijera u Premijer ligi osuđen je u Velikoj Britaniji na doživotni zatvor zbog mučkog ubojstva svoje djevojke Megan-Leigh Peat (15), piše Daily Mail

Hall je tinejđerku Megan-Leigh Peat, svoju djevojku, nasmrt izbo i to čak 60 puta. Izrmcvareno  tijelo djevojke pronađeno je u lokvi krvi u jednoj kući u Bedfordshireu u lipnju ove godine. 

Mladi nogometaš djevojku je izbo po glavi, vratu i prsima. Pored nje su pronađena dva noža, jedan za kruh, drugi za ribolov. Ozljede na djevojčinu tijelu pokazivale su da se borila za svoj život. 

Halla terete da je djevojku usmrtio jer je mislio da se viđa s drugim dečkom. Ispostavilo se da su bili samo prijatelji, kao što je ona i tvrdila. 

Sudac je na kraju krvoloku kazao da je okrutno oduzeo život i odbacio svoju obećavajuću nogometnu karijeru. 

- Megan je bila bistra, normalna djevojka na početku svog života koji si ti oduzeo na posebno okrutan način. Zbog tebe ona nikada neće iskusiti uzbuđenje zbog položenog ispita i daljnjeg školovanja, nikada neće biti djeveruša na vjenčanju svoje najbolje prijateljice, nikada neće rposlaviti 18. rođendan...bio je oštar sudac obrazlažući presudu. 

- Očito je da si bio silno ljubomoran, a Megan se i prijateljicama požalila na tvoje ponašanje i optužbe. U poruci koju je poslala prijateljici napsala je da te voli više od svega, ali da se ne može nositi s tvojim napadima. Kazala je da te se boji, a ti si je izbo čak 60 puta....nastavio je sudac. 

Hallov odvjetnik još je ranije kazao kako mladić žali zbzg umorstva i da si nikada neće moći oprostiti što je učinio. 

Komentara 10

GO
golo
12:00 09.09.2012.

sam instikt kaze da tako nesto covjek nije u mogucnosti uraditi, nu svjedoci smo da moze i da radi, strasno zalosno

Avatar future Gohan
future Gohan
12:02 09.09.2012.

Lijepe okice, mlade djevojke, koje gledaju u nepoznato sutra, pune života... ali sutra vidjete neče... nažalost. Nikad nisam shvatio kretene, po meni neke mamine maze, p*čkice, polumuškarci... što li već, kad oni točno pomisle da imaju pravo odlučivanja, posjedovanja tuđeg života... zbog veze, zbog ljubavi? Ne, to su bolesni ljudi, ne samo ubojice, ima ih među nama kolko hočeš...

Avatar nekakav
nekakav
11:37 09.09.2012.

eh, što to nije napravio u hrvatskoj. sve ovo bi mu bile olakotne okolnosti, dobio bi max 2 godine internata u švicarskoj, i rehabilitaciju o državnom trošku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije