Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod vrgade

Mladi Nijemac teško ozlijeđen pri padu iz gumenjaka

gumenjak
Ivo Čagalj/PIXSELL
21.08.2012.
u 22:15

Otac unesrećenog, koji se nalazio u drugom plovilu, bio je pod utjecajem alkohola

Mladi Nijemac teško je ozlijeđen padu iz gumenog čamca koji se danas oko 18 sati dogodio kod otoka Vrgade, javlja Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Otac unesrećenog 25-godišnjaka koji je plovio u blizini na gliseru njemačke zastave prevezao je sina do Pakoštana odakle je hitno prevezen do zadarske bolnice. Mladić se u trenutku nezgode nalazio na iznajmljenom gumenjaku domaćih oznaka te je ispao iz plovila koje je nastavilo kružiti i ozlijedilo ga u predjelu leđa i prsnog koša. Gumenjak je u jednom trenutku udario i u gliser u kojem se nalazio otac stradalog.

Na poziciju su upućeni djelatnici Lučke kapetanije Zadar i kapetan Lučke ispostave Biograd koji obavljaju istražne radnje oko pomorske nezgode. Prema prvim informacijama, utvrđeno je da je otac unesrećenog bio pod utjecajem alkohola, a tijekom sutrašnjeg dana nastavit će se istraga.

Komentara 2

IS
istima
23:34 21.08.2012.

Ja sam se smijao kada sam vidio sklopku za gašenje motora ispod sjedala tako da se motor ugasi kad 'ispadneš'....... istina, to je na traktoriću za košenje parka. No, kada me jedna grana skinula sa sjedala shvatio sam da i nije smiješno.... Možda ne bi bilo smiješno niti na gumenjaku :)

GL
glavo
08:24 22.08.2012.

divljali su po moru i dozivjeli nezgodu vlastitom krivnjom......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije