Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2 dana bio uz tijelo

Mladi Hrvat u Austriji ubio majku jer mu nije dala novac za drogu

ubojstvo majke,austrija
AFP/PIXSELL
20.07.2012.
u 23:16

Poslije svađe s majkom Zoran I. otrčao je u kuhinju po nož dug 20 centimetara kojim ju je izbo po trbuhu.

Nije mu htjela dati novac za drogu. To je jednini razloga zašto je Hrvat Zoran I. (26) u koruškom mjestu Pischelsdorf pokraj Klagenfurta kuhinjskim nožem izbo majku (52) u noći na utorak.

– Idi napokon raditi, tada ćeš zaraditi novac – vikala je navodno, prema pisanju dnevnika Österreich, majka sinu s kojim se često sukobljavala zbog toga jer se drogirao. Isti izvor navodi da je Zoran nakon svađe s majkom sav bijesan otrčao u kuhinju, uzeo 20 cm dugi nož kojim ju je potom u dnevnom boravku ubio.

Nakon ubojstva je dva dana bio u istoj prostoriji s mrtvom majkom te si nekoliko puta za to vrijeme pokušao oduzeti život. Kad je policija došla na mjesto zločina, zatekla je stravičan prizor. Majka je ležala u lokvi krvi na podu dnevnog boravka s više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsiju.

Zoran je pronađen s ozljedama oko vrata nakon što si je navodno pokušao motornom pilom odrezati glavu. Policiji je rekao da ne zna što je dva dana radio uz mrtvu majku. Mlađi je brat (14) sa sestrom (17) u vrijeme ubojstva bio kod tete u Njemačkoj.

Kako nije mogao stupiti u kontakt s bratom i majkom, alarmirao je policiju. Zoranov otac Petar I. (57) bio je u vrijeme ubojstva na dvotjednom odmoru u Hrvatskoj, gdje mu se uskoro trebala pridružiti i supruga.

Komentara 21

SI
sitnozubi
06:27 21.07.2012.

slobodan i jovica je isto hrvati

Avatar lihvar007
lihvar007
06:22 21.07.2012.

Mama zovi dilera, nabavi mi droge, neće se primijetiti jer izbost ću si noge. Usro se u gaće po ko zna koji puta, mama zovi dilera jer ne mogu bez šuta.

OB
-obrisani-
23:35 20.07.2012.

Nije mu htjela dati novac za drogu. To je jednini razloga zašto je Hrvat Zoran I. (26) u koruškom mjestu Pischelsdorf pokraj Klagenfurta kuhinjskim nožem izbo majku (52) u noći na utorak. >>> Hoce li se itko zapitati od kudd tom mladicu tolika potreba za drogom i kako je doslo do toga da mu je droga drza od svoje vlastite majke ??? Kao sto rekoh ,nije se ni on takvim rodio ( ili mozda je, posto su ovi MODERNI porodjaji itekako traumaticni)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije