Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo u školi

Mladi Gunjanci zahvalili za pomoć u katastrofalnoj poplavi

Gunja
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/9
26.09.2014.
u 00:16

Više od stotinu osnovaca, ali i njihovih roditelja, zaplesali su uz kubanske zvuke i pokrete koje su ima pokazivali voditelji.

U gunjanskoj OŠ Antuna i Stjepana Radića bilo je veselo danas popodne sve do večeri jer su mladi Gunjanci nizom priredbi pod nazivom "Pjevajmo i stvarajmo - srcem za Gunju" zahvalili svojim donatorima koji su im pomogli da zaborave katastrofalnu poplavu koja je zadesila Gunju i druga mjesta županjske Posavine.

Croatia osiguranje je sponzorirao radionicu za novinare i snimateljsku radionicu i donirao snimateljsku opremu, a u hodnicima škole Opera u gostima je Gunjancima izvela nekoliko opernih arija. Hrvatski kulturni klub uz sufinanciranje Grada Zagreba školi je darovao pianino koji je odmah svojim zvucima upotpunio ugođaj izvedenih arija. Croatia osiguranje je sponzoriralo i plesnu školu koju su u školskom amfiteatru vodili profesionalni plesači iz Zagreba Josipa Kolega i Kubanac Ramon Noa Caraballo.

Zaplesali uz kubanske zvuke

Više od stotinu osnovaca, ali i njihovih roditelja, zaplesali su uz kubanske zvuke i pokrete koje su ima pokazivali voditelji. Redakcija časopisa VIDI u suradnji s Radijem 101 darovalo je trinaestorici odlikaša gunjanske škole laptope, a rock band Parni valjak je donirao školi tehničku opremu za školske priredbe i koncerte pa će ubuduće mladi Gunjanci imati pravu opremu za dobar zvuk, rasvjetu i razne efekte.

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL

- Croatia osiguranje je među prvima reagiralo na poziv u pomoć poplavljenim područjima, planiramo u konačnici izdvojiti 300.000 kuna. Naša misija u ovom obilasku je i apelirati na stanovnike te ih upoznati s mogućnostima osiguranja. Imovina je najveća pojedinačna vrijednost koju posjeduje većina ljudi. Ipak, svega nekoliko naših osiguranika imalo je u pokriću osiguranje od poplave tijekom zadnje katastrofe. Pozivamo sve da dođu i da se na vrijeme upoznaju s mogućnostima osiguranja - izjavio je direktor poslovnice Vinkovci Croatia osiguranja Igor Lončar. Podsjetio je kako je Croatia osiguranje do 15. rujna ove godine za štete od rizika poplave isplatila oko 6,5 milijuna kuna. Očekuje se da će do kraja godine iznos isplaćenih šteta premašiti rekordnu 2010. kada je isplaćeno preko 14,5 milijuna kuna.

>>Žar ptica darovala predstavu mališanima Gunje, Rajeva Sela i P. Podgajaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije