Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepopravljiv

Mladen Grdović ulovljen u vožnji sa 3,08 promila alkohola!

Grdović Hajduk Anderlecht (1)
Nino Strmotić/Pixsell
09.12.2010.
u 14:12

Poznati pjevač zaustavljen je noćas oko 2 sata tijekom vožnje u Zadru u automobilu Jaguar

Poznati zadarski pjevač Mladen Grdović u četvrtak oko dva sata iza ponoći u vidljivo alkoholiziranom stanju priveden je na triježnjenje u prostorije zadarske policije. Mladena Grdovića policija je zaustavila u redovitoj kontroli prometa dok je vozio svojim Jaguarom u Ulici Ivana Petanija u Zadru.

Nakon što je zaustavljen, alkotestiranjem mu je izmjereno nevjerojatnih 3,08 promila alkohola u krvi. Potvrdili su nam sve to danas u zadarskoj policiji. Zadarski pjevač, na sreću, ovaj put nije i skrivio prometnu nesreću dok je vozio u alkoholiziranom stanju.

Podsjetimo, prije šest godina, navodno pod utjecajem alkohola, slupao je skupocjeni Ferrari, a prije tri godine i Mercedes CL 500. U posljednjih godinu i pol dana dvaput mu se sudilo i zbog prijave za obiteljsko nasilje, za koje su ga prijavili prvi put supruga Brankica i brat Paolo, a drugi puta ponovo Brankica. Grdović je tvrdio kako nikad nikog nije udario i demantirao je da je agresivan kad popije.

Pravdao se da je ‘čovik iz naroda koji se veseli uz pismu i bevandu’. Isticao je i podršku Brankice, a neko vrijeme proveo je i na odvikavanju od alkohola na odjelu psihijatrijske bolnice u Zadru, no očito neuspješno. Posljednji put Mladen Grdović pojavio se u javnosti tijekom Zadarfesta, kad se novinarima hvalio da je on zaslužan za dobar izgled supruge Brankice, a potom je po tko zna koji put tvrdio da je konačno odlučio bevandi reći zbogom. Popularni zadarski pjevač jučer je, nakon što je noć prespavao u policiji, koja ga je prijavila zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa, priveden prekršajnom sucu u Zadru. Mladena i Brankicu neuspješno smo danas pokušali dobiti na telefon. 

.

Ključne riječi

Komentara 61

Avatar icka79
icka79
22:13 09.12.2010.

Pa sa tako dobrim stvarima i statusom super -dalmatinske zvijezde treba nu to već i dozvolit!

NJ
Njamanjam
14:50 09.12.2010.

Treba ga osuditi na maksimalnu zatvorsku kaznu i poslati na obavezno liječenje od alkohola. Ili će se čekati da nekome naudi?

Avatar lepran
lepran
21:09 09.12.2010.

ipak je neizlječivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije