Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJENČANJE

Mještani Rhinebacka zadovoljni zbog vjenčanja Chelsea Clinton

Bill Clinton
Reuters
31.07.2010.
u 15:07

Malo mjesto u državi New York, sto pedeset kilometara sjeverno od New York Cityja, nije pretjerano nezadovoljno kaosom koji ih očekuje zbog vjenčanja kćeri bivšeg predsjednika i sadašnje državne tajnice

Premda većina poznavatelja prilika u industriji organiziranja vjenčanja tvrdi da će Billa Clintona vjenčanje njegove kćeri jedinice koštati milijun-dva dolara, a neke procjene se kreću čak oko 3 do 5 milijuna, izvori bliski obitelji Clinton tvrde da troškovi vjenčanja neće preći šest znamenki.

Iskoristivši slučajnost da se najbliži lokalni vinogradi zovu "Clinton Vineyards", Clintonovi su kupili njihova vina i svaki od 400 gostiju dobit će po jednu bocu za uspomenu, premda se to vino neće točiti na samom vjenčanju. No, preostale boce vina Clintonovi su poslali susjedima oko imanja na kojem će u subotu, oko ponoći po hrvatskom vremenu, u brak stupiti Chelsea Clinton i Mark Mezvinsky. Uz po bocu vina, susjedi su dobili i pismo s isprikom zbog mogućih nevolja koje će izazvati vjenčanje sa strogim osiguranjem, te brojem telefona dežurnog šefa za sigurnost koji mogu nazvati u slučaju bilo kakvih izvanrednih situacija.

Ne znamo jesu li te sitne ljubaznosti utješile Emn Haddad-Friedman, učiteljicu iz Brooklyna koja je za svoje vjenčanje još prije dvije godine odabrala Rhineback 31. srpnja i onda s užasom ustanovila da joj sad pola gostiju neće moći proći kroz cestovne zapreke, ali većini žitelja tog gradića ne smeta malo gužve zbog svečanog događaja. Lokalne novine Hudson Valley News su u subotu izašle s velikom slikom Chelsea i Marka na naslovnici i čestitkom, a građane je u petak dodatno odobrovoljio bivši predsjednik osobno.

Bill Clinton pojavio se u Rhinebacku, ležerno odjeven u traperice i crnu majicu, i prošetao glavnom ulicom, pozdravljajući se s građanima i primajući čestitke zbog kćerine udaje. Ručao je u lokalnom restoranu, ali gazda je rekao da "ne bi bilo pristojno" otkriti medijima što je jeo bivši prvi čovjek SAD.

- Mogao je parkirati negdje blizu restorana i samo ući neprimjećen, ali on se odlučio družiti s nama i slikao se sa svakim tko je to htio – komentirao je jedan od građana taj nastup iskusnog šarmera.

Zasad najsočniji trač oko vjenčanja, osim onog hoće li vjenčanica biti Vera Wang ili Oscar de la Renta (navodno će mlada i djeveruše nositi V. Wang, za de la Rentu se odlučila Hillary), tiče se toga da nije pozvan mladoženjin stric Norton Mezvinsky. Norton je stao na stranu Edwarda Mezvinskog, svog mlađeg brata, u sukobu oko Edwardove namjere da nakon izlaska iz zatvora, gdje je odslužio pet godina zbog učestvovanja u investicijskoj prijevari teškoj 10 milijuna dolara, napiše knjigu memoara i preseli se u New York. Mark i ostatak obitelji bili su protiv te namjere Markova oca, ali je Edward svejedno pozvan na vjenčanje – a Norton nije, zbog čega je prilično ogorčen.

Ključne riječi

Komentara 1

IB
istina_boli
15:19 01.08.2010.

Jel to Klington bez grudnjaka, sram ga bilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije