Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEGET DONJI
Povratak na članak

Mještani brodicama blokirali trajekt, turisti čekali u kolonama

Mještani su na ovaj način prosvjedovali protiv pristaništa

Komentari 14

TR
Trnjanec
18:19 16.08.2014.

Ovo bi se trebalo klasificirati kao terorizam. Nekako mi je još u živom sjećanju blokada balvanima devedesete...

VL
BU
bubaclex
17:24 16.08.2014.

ukinut turizam i podići tvornice uz obalu. ništa drugo uz ovakvo ponašanje lokalaca ne preostaje. valjda bi onda bili sretniji.

VL
DU
Deleted user
08:55 17.08.2014.

A gdje su pravna država i policija?!

VL
MI
Mingan
01:01 17.08.2014.

Slažem se da je postojeća situacija za stanovnike dotičnog mjesta nepodnošljiva, ali treba se legalnim putem boriti za svoja prava a ne oduzimati tuđa.

VL
DU
Deleted user
07:52 17.08.2014.

Karakteristično za hrvatski turizam, sigurno ćemo se čuditi što ne dolaze ponovo...LOL

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:27 16.08.2014.

I kaj sad? Kaj delaju institucije pravne drzave, policija, specijalna policija I vojska? Zakaj ih nisu pohapsili?

VL
MA
Max2014
21:38 16.08.2014.

Evo vidim razne komentare tipa terorizam,tvornice,pendrek policija itd!!! Posto sam iz navedenog mjesta cisto da znate!! Po nekom cudnom kljucu opcina (Nacelnik) dopusti prije par mjeseci, trajekt u malo misto koje nema nikakve uvjete za ovakvu situaciju! Sta se dogada!!! Mali parking u mistu kojeg koriste mjestani i njihovi gosti zauzimaju domaci vikendasi (npr iz splita) i oni koji idu na otoke tako da niti mjestani a ni gosti mista vise nemaju gdje parkirati. Naravno posto nema dovoljno mjesta ti isti turisti i vikendasi koji imaju vikendice na otocima ostavljaju automobile po dva tjedna i na prilazni put mistu tako da se vise nemogu mimoici dva auta a kad trajekt dolazi njih 50-tak i vise (automobila,kamiona...) zele izic a ovih toliko s druge strane zele uci u trajekt. E sad u tom trenutku se sve začepi i ispadne toliki kaos da je to ustvari anti propaganda za turizam i poznata boljka hrvatske da politicki mocnik zbog nekih svojih osobnih interesa po politickoj vertikali donosi takve odluke bez plana i promisljanja u kojoj stradaju oni najslabiji!!! Tako e sad zašto se biraju takvi načelnici jbg to je druga priča!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.